HP-pc'er og -printere - Er Windows på min computer 32-bit eller 64-bit?

Dette dokument gælder kun for HP-produkter og software til Windows-operativsystemer. Dette dokument vedrører ikke Mac, Linux eller andre ikke-Windows-operativsystemer.
Noget software og nogle drivere kan kun installeres på Windows med version med 32-bit eller 64-bit. Kend din Windows-version, så du kan downloade den korrekte type af software og drivere fra HP's websted.
bemærk:
Hvis du leder efter en printerdriver, skal du gå til 123.hp.com.