Pc'er fra HP - HP MyRoom (Windows 8)

Dette dokument vedrører computere fra HP med Windows 8.
HP MyRoom er et softwareprogram, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine kontakter via internettet ved hjælp af chat i realtid, videochat, talechat og skrivebordsdeling.
Dette dokument hjælper dig med at installere programmet og benytte dets funktioner.
Før du begynder
HP MyRoom kræver en internetforbindelse, og visse MyRoom-funktioner kræver et webkamera, en mikrofon og/eller højttalere. Inden du begynder, skal du sørge for, at du har forbindelse til internettet, og at din hardware er installeret og fungerer korrekt, hvis du vil bruge video- eller talechat.
Opsætning af HP MyRoom
Brug følgende afsnit til at downloade og installere MyRoom og oprette en ny konto:
Håndtering af HP MyRoom-kontakter
Kontakter er de personer, du kommunikerer med i HP MyRoom. Alle med en MyRoom-konto kan føjes til din kontaktliste ved hjælp af deres e-mailadresse. Brug følgende afsnit til at tilføje, slette og gruppere dine kontakter:
Tilpasning af HP MyRoom-indstillinger
Vælg et af følgende afsnit for at finde ud af, hvordan du konfigurerer og tilpasser din tilgængelighed og dine indstillinger:
Brug af HP MyRoom-chatrum (tekst-, video- og talechat)
HP MyRoom indeholder adskillige indstillinger til kommunikation med to parter i et chatrum. Brug følgende afsnit til at få mere at vide om hver MyRoom-chatfunktion:
Møder i rum ved hjælp af HP MyRoom
MyRoom tilbyder private chatrum, som du kan bruge til at holde møder eller chatte med flere kontakter på samme tid. Du kan også bruge rum til at uploade og dele filer eller overføre filer til kontakter. Se følgende afsnit til at få mere at vide om brug af rum: