Pc'er fra HP - Brug af Microsoft Office app'en (Windows 8)

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq, der er blevet leveret med Windows 8 og Microsoft Office-appen.
Brug dette dokument til at få mere at vide om Microsoft Office, og hvordan du får de nyeste Office-prøveversioner direkte fra Microsoft.
bemærk:
Hvis du ikke bruger den nyeste version af Windows 8, kan visse grafikelementer og oplysninger i dette dokument variere. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.

Installation af en Office-prøveversion

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du downloade og installere den seneste prøveversion af Office for HP-computere fra Microsoft Office-webstedet (på engelsk).
HP og Microsoft er gået sammen for at kunne levere en Microsoft Office-app på computeren, som du kan bruge til at åbne webstedet til Microsofts prøveversion.
bemærk:
Microsoft Office 2010-prøveversionen blev tilbudt i en begrænset periode og er ikke længere tilgængelig.
  1. Kontroller, at der er oprettet forbindelse til internettet.
  2. Fra startskærmbilledet skal du skrive Microsoft Office for at åbne amuletten Søg og derefter vælge Microsoft Office fra søgeresultaterne.
    Figur : Søger efter Microsoft Office
    Søger efter Microsoft Office
  3. I vinduet Microsoft Office skal du klikke på Prøv.
    Microsofts websted åbner i din internetbrowser.
  4. Klik på Begynd din gratis prøveperiode.
    Figur : Begynd din gratis prøveperiode
    Begynd din gratis prøveperiode
  5. Udfyld webformularerne på Microsofts websted for at downloade og installere en prøveversion af Office.
    bemærk:
    Når Microsoft Office er installeret, leverer Microsoft understøttelse til programmet.

Køb af en fuld version af Office

Du kan downloade og installere de nyeste versioner af Office til HP-computere fra Microsoft Office-webstedet (på engelsk).
HP og Microsoft er gået sammen for at kunne tilbyde en Microsoft Office-app, som du kan bruge til at åbne Microsoft Office-webstedet direkte fra computeren.
  1. Computeren skal være tilsluttet internettet.
  2. Fra startskærmbilledet skal du skrive Microsoft Office for at åbne amuletten Søg og derefter vælge Microsoft Office fra søgeresultaterne.
    Figur : Søger efter Microsoft Office
    Søger efter Microsoft Office
  3. Klik på Køb på skærmbilledet i Microsoft Office
    Figur : Skærmbillede til valg af Office
    Skærmbillede til valg af Office
    En internetbrowser åbner med Microsofts websted for køb af Office-versioner. Brug dette websted til at købe og installere en version af Office, som passer bedst til dine behov, enten Office 365 Home Premium eller Office til en enkelt computer. Når du har købt programmet, skal du huske at skrive aktiveringskoden ned og gemme den et sikkert sted.
  4. Hvis du vil købe Office-produkter, skal du benytte en af følgende fremgangsmåder:
    • Klik på Køb nu for at købe 365 Home Premium.
    • Klik på Køb nu i den nederste halvdel af vinduet for at købe den ønskede version af Office Home og Student 2013 til en enkelt PC.
  5. Udfyld webformularerne på Microsofts websted for at købe, downloade og installere Office.
    bemærk:
    Når Microsoft Office er installeret, leverer Microsoft understøttelse til programmet.

Aktivering af en fuld version af Office, som du allerede har købt

Hvis du allerede har købt Office hos Microsoft og har en produktnøgle, kan du bruge Microsoft Office-app'en på computeren til at aktivere og installere Office (ikke tilgængeligt på alle computere). Denne funktion kan være nyttig, når computerens systembillede gendannes til den oprindelige tilstand efter en HP-systemgendannelse.
  1. Fra startskærmbilledet skal du skrive Microsoft Office for at åbne amuletten Søg og derefter vælge Microsoft Office fra søgeresultaterne.
    Figur : Søger efter Microsoft Office
    Søger efter Microsoft Office
  2. Klik på Aktiver på skærmbilledet i Microsoft Office.
  3. Angiv den produktnøgle, du har modtaget fra Microsoft, og klik derefter på Fortsæt.
    Figur : Indtast din produktnøgle
    Indtast din produktnøgle
  4. Læs og reager på skærmbillederne for at afslutte installationen af Office 2010.
    Når programmet er installeret, vises felter for Office-softwareprodukterne i menuen Start.
    Figur : Felter til Office-programmer
     Felter til Windows 8 med nye felter til Office-programmer