• Oplysning

Pc'er fra HP - HP Connected Music leveret af Meridian (Windows 8)

Dette dokument vedrører computere fra HP med Windows 8.
Med HP Connected Music-softwareapplikationen kan du lytte til internetradio, lytte til musiktjenester med abonnement og afspille musikfiler, som er gemt på din computer. Brug dette dokument til at få flere oplysninger om installation og brug af HP Connected Music-app'en.
  bemærk:
Dette dokument kan ikke anvendes til Windows 8.1 version af HP Connected Music. Hvis du leder efter oplysninger om HP Connected Music på din PC med Windows 8.1, skal du gå til Ny HP Connected Music (Windows 8.1).
Installation af HP Connected Music
Brug følgende trin til at installere HP Connected Music-app'en og oprette en ny konto:
  1. Klik på feltet for app'en HP Connected Music på startskærmbilledet.
    Figur : Felt til app'en HP Connected Music
    Billede af feltet til app'en HP Connected Music på startskærmbilledet i Windows 8.
    App'en åbnes på skrivebordet i Windows.
  2. Hvis vinduet Sikkerhedsmeddelelse fra Windows vises, skal du vælge de netværk, du vil tillade HP Connected Music at bruge, og derefter klikke på Tillad adgang.
    Figur : Sikkerhedsmeddelelse fra Windows
    Billede af Sikkerhedsmeddelelse fra Windows om, at Windows Firewall har blokeret nogle funktioner i denne app
  3. På skærmbilledet Velkommen til HP Connected Music skal du vælge det ønskede sprog fra rullelisten med sprog.
  4. Klik på linkene for at læse Vilkår og betingelser for HP Connected Music og Privatlivspolitik for HP Connected Music. Klik på Jeg accepterer, når du er færdig.
    Figur : Velkomstskærmbilledet for HP Connected Music
    Billede af velkomstskærmbilledet for HP Connected Music, hvor Vilkår og betingelser samt Privatlivspolitik er accepteret
  5. Startsiden for HP Connected Music åbner. Klik på knappen Opsætning, der er placeret i det nederste venstre hjørne af skærmen.
    Figur : Opsætning
    Knappen Opsætning for HP Connected Music
  6. I vinduet Opret konto kan du logge ind med en anden konto eller indtaste din e-mailadresse og klikke på Opret konto for at oprette en ny konto.
    Figur : Information om Opret konto
    Vinduet Information om Opret konto
      bemærk:
    Du kan vælge at logge ind med disse kontotjenester, når du har logget på HP Connected Music, ved at klikke på Konto-ikonet , der er placeret i det nederste venstre hjørne af skærmen.
  7. Udfyld formularen Opret konto, og klik derefter på OK.
    Figur : Formular for Opret konto
    Vinduet Formular for Opret konto
  8. I vinduet Konto blev oprettet får du mulighed for at logge ind på andre konti. Luk vinduet for at komme i gang med at bruge HP Connected Music.
Du kan nu gå i gang med at konfigurere og bruge HP Connected Music.
Konfiguration af HP Connected Music
Når du har oprettet en konto, kommer du tilbage til HP Connected Music's startskærmbillede på skrivebordet i Windows.
Figur : Startskærmbillede for HP Connected Music
Billede af startskærmbillede for HP Connected Music
På startskærmbilledet for HP Connected Music skal du klikke på indstillinger-ikonet nederst i venstre hjørne og derefter vælge Præferencer i menuen.
Figur : Præferencer i menuen Indstillinger
Præferencer i menuen Indstillinger
På følgende faner kan du konfigurere dine præferencer for HP Connected Music:
  • Generelt: Brug fanen Generelt til at konfigurere generelle indstillinger, som f.eks. sprog og visningsindstillinger og indstillinger til import af cd.
    Figur : Fanen Generelt i Præferencer
    Billede af fanen Generelt i Indstillinger
  • Mapper: Brug fanen Mapper til at komme i gang med eller holde op med at søge i musikmapper og -programmer. Når du søger i en mappe, kan HP Connected Music finde oplysninger om musik og album fra denne mappe og føje dem til dit bibliotek.
    Figur : Fanen Mapper i Præferencer
    Billede af fanen Mapper i Indstillinger
  • Tjenester: Brug fanen Tjenester til at logge på forskellige abonnementsbaserede musiktjenester, du gerne vil bruge i HP Connected Music.
    Figur : Fanen Tjenester i Præferencer
    Billede af fanen Tjenester i Indstillinger
Tilføjelse af musikfiler til dit bibliotek
App'en HP Connected Music tilføjer automatisk musik fra de mapper, du har søgt i, til dit bibliotek. Du kan tilføje mere musik til dit bibliotek ved at downloade musik fra onlinebutikker og ved at importere musik fra cd'er. Du kan åbne HP Connected Music-app'en ved at klikke på feltet til app'en på startskærmbilledet.
Figur : Felt til app'en HP Connected Music
Billede af feltet til app'en HP Connected Music på startskærmbilledet i Windows 8.
App'en åbnes på skrivebordet i Windows.
Figur : Startskærmbillede for HP Connected Music
Billede af startskærmbillede for HP Connected Music
Hvis du vil have flere oplysninger om at tilføje musik til dit HP Connected Music-bibliotek, skal du vælge blandt nedenstående afsnit:
Sådan lytter du til musik
Brug HP Connected Music til at lytte til musik fra dit bibliotek, oprette og lytte til en afspilningsliste eller lytte til netradio. Åbn HP Connected Music-app'en ved at klikke på feltet til app'en på startskærmbilledet.
Figur : Felt til app'en HP Connected Music
Billede af feltet til app'en HP Connected Music på startskærmbilledet i Windows 8.
App'en åbnes på skrivebordet i Windows.
Ofte stillede spørgsmål
Få svar på følgende oftest stillede spørgsmål.
Hvor kan jeg få mere hjælp?
Hvad lydfilformater understøtter HP Connected Music?
Hvilket lydfilformat bruges der til at indkode cd'er?
Hvordan kan jeg tilføje musik til min samling?
Hvor ligger filerne, når jeg føjer dem til min samling?
Jeg lægger min musik et andet sted end standardmapperne for iTunes/Windows. Hvordan får jeg musikken over i HP Connected Music?
Hvor meget musik kan jeg have i min samling?
Noget musik i My iTunes/Windows Music vises ikke i HP Connected Music. Hvorfor?
Kan HP Connected Music synkronisere musik til min mobiltelefon eller iPod?
Jeg har afinstalleret HP Connected Music, kan du sende mig et downloadlink?
Hvad er Meridian?