Computere fra HP - Brug og fejlfinding af NFC (Near Field Communication) (Windows 8)

Dette dokument gælder for HP-computere med NFC (Near Field Communication) med Windows 8.
NFC (Near Field Communication) gør det muligt for din computer at dele indhold med NFC-kompatible mobilenheder, som f.eks. tablets og smartphones, ved at oprette trådløs kommunikation, når maskinerne er placeret tæt på hinanden. Dette dokument beskriver, hvordan du bruger og fejlfinder NFC-forbindelser på din computer.
  bemærk:
Hvis du ikke bruger den nyeste version af Windows 8, kan visse grafikelementer og oplysninger i dette dokument variere. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.
Deling af indhold med NFC
NFC kan bruges til at dele indhold trådløst mellem din computer og mobilenhed uden at skulle sende data via internettet.
Figur : Deling af indhold med NFC
Deling af indhold med NFC
Brug følgende afsnit til at lære mere om deling af indhold mellem din computer og smartphone eller tablet.
Fejlfinding af en NFC-forbindelse
Brug et af følgende afsnit, der beskriver det problem, du oplever:
Flere oplysninger om NFC
Near Field Communication Forum er en non-profit brancheorganisation, der fremmer brugen af NFC trådløs interaktion på kortere afstande i forbrugerelektronik, mobile enheder og computere. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om NFC Forum-certificeringsprocessen og ønsker at se en liste over understøttede produkter, skal du se NFC Forum (på engelsk).