HP-produkter - Ændring af skærmindstillinger, baggrundsbillede, ikoner og pauseskærm (Windows 8)

Dette dokument vedrører computere med Windows 8.
Lær, hvordan du ændrer ikonstørrelse, pauseskærm, skrivebordsbaggrund, tekststørrelse og andre skrivebords- eller skærmindstillinger i Windows 8.
Figur : Startskærmbillede i Windows 8
 Grafikken på Startskærmbilledet i Windows
  bemærk:
Hvis du ikke bruger den nyeste version af Windows 8, kan visse grafikelementer og oplysninger i dette dokument variere. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.
Sådan ændres størrelsen af visningen i Windows 8
Windows indstiller som standard visningsstørrelsen til den oprindelige opløsning (den faktiske opløsning på LCD-skærmen). Følg disse trin for at ændre skærmopløsningen eller for at stille den tilbage til den oprindelige (standard)opløsning. På en LCD- eller LED-skærm kan elementer i Windows forekomme en smule uskarpe ved en skærmopløsning, der ikke passer til den oprindelige opløsning på din skærm.
Tilpasning af startskærmbilledet i Windows 8
Tilpas Windows 8-startskærmbilledet, så det passer til din personlige stil og dine behov.
Sådan ændres Skrivebord i Windows 8
Brug følgende trin til at tilpasse skrivebordet i Windows.
Sådan justeres skærmens lysstyrke i Windows 8
For at justere af skærmens lysstyrke fra indstillingerne i menuen symboler, skal du følge disse instruktioner.
  1. På startskærmbilledet skal du flytte markøren til øverste højre hjørne for at åbne menuen symboler.
  2. Klik på Indstillinger.
    Figur : Menuen Symboler
    Menuen Symboler, hvor Indstillinger er valgt
  3. Klik på Lysstyrke Hvis lysstyrke er tilgængelig, skal du se instruktionerne for at justere lysstyrken fra HP denne skærm.
    Figur : Indstillinger
    Windows 8 indstillinger med lysstyrke valgt
  4. Klik på skyderen og trække det eller ned for at justere skærmens lysstyrke.
    Figur : Lysstyrke control bar
    Lysstyrke control bar
Hvis funktionen lysstyrke er ikke tilgængelig i indstillinger, skal du bruge HP denne skærm for at justere lysstyrken.
Når du har klikket Indstillinger i menuen symboler hvis den viser lysstyrke som Unavailable, skal du fortsætte med at følge instruktionerne.
  1. Skriv HP My Display i startskærmbilledet.
  2. Klik på HP My Display.
    Figur : HP My Display
    Søg med HP My Display valgt
  3. Klik på Juster
    Figur : HP My Display Mode skærmen
    Tilstand skærmen med Juster valgt
  4. For at justere skærmens lysstyrke, skal du klikke og trække skyderen til den ønskede lysstyrke.
    Figur : Juster skærmen
    Juster vindue med knappen lysstyrke valgt
Avancerede skærmindstillinger i Windows 8
  bemærk:
Din computer kan have flere faner end dem, der er vist her. Mange videokortproducenter tilbyder indstillinger, der er udviklet til deres videohardware. Disse ekstra indstillinger afhænger af typen af videohardware og er ikke omtalt her.
Følg disse trin for at åbne de avancerede skærmindstillinger.
  1. Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og vælg Tilpas.
  2. Klik på Skærm for at åbne skærmvinduet.
  3. Klik på Skift skærmindstillinger for at åbne vinduet Skærmindstillinger.
    Figur : Skift skærmindstillinger
    Billede af skærmopløsningsvinduet med Skift skærmindstillinger fremhævet.
  4. Klik på Avancerede indstillinger.
    Figur : Skærmindstillinger
    Skærmopløsningsvindue, der viser placeringen af Avancerede indstillinger.
Brug af pauseskærm i Windows 8
Der er forudinstalleret en række pauseskærme i Windows. Pauseskærme hjælper med at forebygge, at stationære billeder brænder et spøgelsesbillede ind i fosforen på CRT-skærme. De bruges også til at vise underholdning, når computeren ikke er i brug. Du kan ændre pauseskærmen ved at følge disse trin:
  1. Højreklik på et tomt område på skrivebordet, og vælg Tilpas.
  2. Klik på Pauseskærm.
    Figur : Vinduet Tilpas
    Vinduet Tilpas, der viser placeringen af Pauseskærm
  3. Vælg den pauseskærm, der skal bruges, i menuen.
    Figur : Indstillinger for pauseskærm
    Billede af indstillinger for pauseskærm.
  4. Klik på Indstillinger for at åbne et indstillingsvindue for den valgte pauseskærm (hvis der er tilgængelige indstillingerne).
  5. Klik på Eksempel for at se, hvordan pauseskærmen vises på computerskærmen. Bevæg musen for at vende tilbage til panelet Egenskaber for Skærm, når du er færdig med at se på eksemplet på pauseskærmen.
  6. Vælg antallet af minutter i feltet Vent. Dette er det antal minutter, der skal gå uden aktivitet, før pauseskærmen vises.
      bemærk:
    Sørg for, at antallet af minutter for pauseskærmen er færre end det antal minutter, det tager for monitoren at gå i dvaletilstand.
  7. Vælg Vis logonskærm ved fortsættelse, hvis du vil have, at logonskærmen åbnes, når nogen forsøger at bruge computeren, mens pauseskærmen vises.
  8. Klik på OK for at gemme indstillingerne og lukke vinduet Egenskaber for skærm.