• Oplysning

HP-pc'er - fejlfinding af trådløst netværk og internetforbindelse (Windows 8)

Dette dokument vedrører HP-computere, der bruger et trådløst netværk (en router) sammen med Windows 8.
Wi-Fi-netværk er en nem måde at få adgang til internettet på. Dog er der mange ting, som kan gå galt ved brug af en trådløs forbindelse, og det kan være frustrerende, når forbindelsen er langsom, når der sker periodiske udfald i forbindelsen, eller der ikke kan oprettes forbindelse. Trinnene i dette dokument indeholder værktøjer, som er nyttige til løsning af mange problemer, der kan opstå med trådløse netværk og internetforbindelser.
Trin 1: Brug af automatisk fejlfinding
Værktøjer fra HP og Microsoft kan bruges til automatisk at teste og rette en lang række trådløse forhold. Hvis din HP-computer blev leveret med Windows 8, skal du bruge HP Support Assistant, da den har en særlig kode, der er specielt designet til HP-computere. Hvis din computer ikke har HP Support Assistant, skal du bruge det automatiske fejlfindingsværktøj, som er indbygget i Windows 8.