• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Kontrolliste til problemløsning

Følg nedenstående trin for at forsøge at løse et problem med produktet.

Trin 1: Kontroller, at produktet er tændt

1. Kontroller, at produktet er tilsluttet og tændt.
  2. Kontroller, at netledningen er sluttet til produktet og stikkontakten.
  3. Kontroller strømkilden ved at slutte nedledningen til en anden kontakt.
  4. Hvis produktets motorer ikke roterer, skal du kontrollere, at blækpatronerne er installeret, og at alle dækslerne er lukket. Kontrolpanelet viser meddelelser for at indikere disse problemer.
  5. Hvis dokumentføderens motor ikke roterer, skal du åbne dækslet til dokumentføderen og fjerne eventuel emballagemateriale eller forseglingstape.
  6. Hvis scannerpæren ikke lyser under kopiering, scanning eller faxning, skal du kontakte HP's supportafdeling.

Trin 2: Kontroller, om der er en fejlmeddelelse i kontrolpanelet

Kontrolpanelet bør vise klar-tilstand. Hvis der vises en fejlmeddelelse, skal du afhjælpe fejlen.

Trin 3: Kontroller udskrivningsfunktionaliteten

1. Tryk på Opsætning på startskærmbilledet på kontrolpanelet.
  2. Åbn menuen Udskriv rapporter, og vælg Printerstatusrapport for at udskrive rapporten.
  3. Hvis rapporten ikke udskrives, skal du kontrollere, at der er papir i bakken, og kontrollere kontrolpanelet for papirstop i produktet.
    bemærk:
    Kontroller, at papiret i bakken opfylder mindstespecifikationerne for dette produkt.

Trin 4: Kontroller kopieringsfunktionaliteten

1. Læg konfigurationssiden i dokumentføderen, og tag en kopi. Hvis papiret ikke føres problemfrit gennem dokumentføderen, skal du muligvis rense dokumentføderens valser og separationspude. Kontroller, at papiret opfylder mindstespecifikationerne for dette produkt.
  2. Læg konfigurationssiden på scannerglaspladen, og tag en kopi.
  3. Hvis udskriftskvaliteten på de kopierede sider ikke er acceptabel, skal du rengøre scannerglaspladen og det lille glasstykke.

Trin 5: Test faxafsendelsesfunktionaliteten

1. Tryk på Opsætning på startskærmbilledet på kontrolpanelet.
  2. Åbn menuen Faxopsætning, og åbn derefter menuen Faxværktøjer. Tryk på knappen Kør faxtest for at teste faxfunktionaliteten.
  3. Tryk på Faxknappen på produktets kontrolpanel og derefter på knappen Start fax.

Trin 6: Test faxmodtagelsesfunktionaliteten

1. Tryk på Opsætning på startskærmbilledet på kontrolpanelet.
  2. Tryk på menuen Faxopsætning, og tryk derefter på menuen Faxværktøjer. Tryk på knappen Kør faxtest for at teste faxfunktionaliteten.
  3. Brug en anden faxmaskine til at sende en fax til produktet.
  4. Gennemgå og nulstil produktets faxindstillinger.

Trin 7: Prøv at sende et udskriftsjob fra en computer

1. Brug et tekstbehandlingsprogram til at sende et udskriftsjob til produktet.
  2. Hvis jobbet ikke bliver udskrevet, skal du kontrollere, at du har valgt den korrekte printerdriver.
  3. Afinstaller produktets software, og installer det igen.

Trin 8: Test funktionen Tilslut og udskriv via USB-drevet

1. Læg et .PDF-dokument eller et .JPEG-foto på et USB-flashdrev, og sæt drevet i stikket på produktets forside.
  2. Menuen USB Print åbner. Prøv at udskrive dokumentet eller billedet.
  3. Hvis der ikke angives nogle dokumenter, skal du prøve en anden type USB-flashdrev.

Faktorer, der påvirker enhedens ydeevne

Adskillige faktorer påvirker den tid, det tager at udskrive et job:
  • Det softwareprogram, du bruger, og dets indstillinger
  • Brug af specialpapir (f.eks. transparenter, kraftigt papir og papir i specialstørrelse)
  • Produktets behandlings- og overførselstid
  • Grafikkens kompleksitet og størrelse
  • Hastigheden på den computer, du benytter
  • USB- eller netværksforbindelse
  • Om produktet udskriver i farver eller sort-hvid
  • Den type USB-drev, du bruger, hvis du bruger et