HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Økonomiindstillinger

Udskrivning med Kontor-tilstanden

Med udskrivningsfunktionen Kontor bruges der mindre blæk, så blækpatronens levetid sandsynligvis forlænges.
  1. Klik på menuen Filer i softwareprogrammet, og klik derefter på Udskriv.
  2. Vælg produktet, og klik derefter på Egenskaber eller knappen Indstillinger.
  3. Klik på fanen Papir/kvalitet.
  4. Vælg Kontor i rullelisten Udskriftskvalitet.

Strømadministration

Produktet indeholder funktioner til strømadministration, der kan hjælpe med at mindske energiforbruget.
Med tilstandene Standby og Dvale efter standby reduceres strømforbruget, når produktet har været inaktivt i længere tid. Du kan indstille tidsperioden, inden Standby og Dvale efter standby aktiveres på produktet.
Med funktionen Tidsplan til/fra slukkes eller tændes der for produktet efter et bestemt tidsrum. Du kan indstille dette tidsrum.

Indstilling af Standby

1. Tryk på knappen Opsætning på startskærmbilledet.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Enhedsopsætning
    • Strømadministration
    • Standby
  3. Vælg det tidsrum, der skal gå, før produktet sættes på standby.
    bemærk:
    Standardværdien er 10 minutter.

Indstilling af Dvale efter standby

1. Tryk på knappen Opsætning på startskærmbilledet.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Enhedsopsætning
    • Strømadministration
    • Dvale efter standby
  3. Vælg det tidsrum, der skal gå, før produktet sættes i dvale efter standby.
    bemærk:
    Standardindstillingen er 2 timer.

Tidsplan til/fra

1. Tryk på knappen Opsætning på startskærmbilledet.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Enhedsopsætning
    • Strømadministration
    • Tidsplan til/fra
  3. Aktiver Tidsplan til eller Tidsplan fra, og angiv de ønskede tidsrum.