HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Juster farver

Administrer farver ved at ændre indstillingerne på fanen Farve (Windows) eller Farveindstillinger (Mac) i printerdriveren.

Ændre farvetema for et udskriftsjob

1. Klik på menuen Filer i softwareprogrammet, og klik derefter på Udskriv.
  2. Klik på Egenskaber eller Indstillinger (Windows).
  3. Klik på fanen Farve (Windows) eller Farveindstillinger (Mac), og fjern markeringen af HP EasyColor.
  4. Vælg en farve i rullelisten for farvetemaer (Windows) eller RGB-farve (Mac).
    Figur : Fanen Farve
    • Standard (sRGB): Med dette tema udskriver produktet RGB-data i rå enhedstilstand. Når du bruger dette tema, skal du administrere farver i softwareprogrammet eller i operativsystemet for at få den rette gengivelse.
    • Levende: Produktet øger farvemætningen i mellemtonerne. Brug dette tema, når du udskriver virksomhedsgrafik.
    • Foto: Produktet fortolker RGB-farve, som om det var udskrevet som et fotografi på et digitalt mini-laboratorium. Produktet givere dybere, mere mættede farver til forskel fra standardtemaet (sRGB). Brug dette tema til udskrivning af fotografier.
    • Foto (Adobe RGB 1998): Brug dette tema til at udskrive digitale fotografier, som bruger AdobeRGB-farverummet i stedet for sRGB. Deaktiver farvestyring i softwareprogrammet, når du bruger dette tema.
    • Ingen: Der anvendes intet farvetema.

Skift farveindstillinger

Skift farveindstillingerne for det aktuelle udskriftsjob ved hjælp af fanen Farve i printerdriveren.
  1. I menuen Filer i softwareprogrammet skal du klikke på menupunktet Udskriv.
  2. Klik på Egenskaber eller Indstillinger (Windows).
  3. Klik på fanen Farvet papir (Windows) eller Farveindstillinger (Mac).
  4. Fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet HP EasyColor.
    Figur : Fanen Farve
  5. Klik på knappen Blækindstillinger (Windows), eller udvid menuen Avanceret (Mac), og brug så skydeknappen til at foretage følgende justeringer:
    • Tørretid
    • Mætning
    • Spredning af sort blæk
      bemærk:
      Hvis du ændrer farveindstillingerne manuelt, kan det påvirke udskrifterne. HP anbefaler, at kun eksperter i farvegrafik ændrer disse indstillinger.
    bemærk:
    Hvis du ændrer farveindstillingerne manuelt, kan det påvirke udskrifterne. HP anbefaler, at kun eksperter i farvegrafik ændrer disse indstillinger.
  6. Klik på OK for at gemme justeringerne, eller klik på Nulstil for at nulstille indstillingerne til fabriksstandarderne (Windows).
  7. Klik på Udskriv i gråtoner (Windows) eller funktionen til udskrivning i gråtoner (Mac) for at udskrive et farvedokument i sort og gråtoner. Brug denne indstilling til at udskrive dokumenter til fotokopiering eller faxning. Du kan også bruge denne indstilling til at udskrive kladder eller forlænge farvepatronens levetid.
  8. Klik på knappen OK (Windows).