HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - EU-erklæring om telekommunikationsdrift

EU-erklæring om telekommunikationsdrift

Dette produkt er beregnet til tilslutning til de analoge, offentlige telefonnet (PSTN, Public Switched Telecommunication Networks) i EEA-lande/områder (European Economic Area).
Netværkskompatibilitet afhænger af brugervalgte indstillinger, som skal nulstilles, for at udstyret kan bruges på et telefonnetværk i et andet land/område, end dér hvor produktet blev købt. Kontakt leverandøren eller Hewlett-Packard Company, hvis det er nødvendigt med yderligere produktsupport.
Dette udstyr er blevet certificeret af producenten i overensstemmelse med direktiv 1999/5/EF (bilag II) for paneuropæiske enkeltterminalsforbindelser til det offentlige telefonnetværk (PSTN). På grund af forskelle mellem de enkelte PSTN-netværk i forskellige land, giver certificeringen imidlertid ikke en ubetinget garanti for, at produktet fungerer på alle PSTN-netværksendepunkter.
Hvis der opstår problemer, skal du i første omgang kontakte leverandøren af udstyret.
Dette udstyr er designet til DTMF-toneopkald og pulsopkald. Hvis der mod forventning skulle opstå et problem med pulsopkald, anbefales det, at udstyret kun bruges med DTMF-toneopkald.