HP OFFICEJET PRO X451 AND X551 MFP SERIES - Understøttede operativsystemer og printerdrivere til Mac

Understøttede operativsystemer og printerdrivere til Mac

Produktet understøtter følgende Mac-operativsystemer:
  • Mac OS X 10.6 og nyere
    bemærk:
    Du kan finde de seneste drivere til Mac på www.hp.com/support.
bemærk:
For Mac OS X 10.6 og nyere understøttes Mac-computere med Intel Core-processorer.
HP Officejet-installationsprogrammet indeholder PPD-filer (PostScript® Printer Description), PDE'er (Printer Dialog Extensions) og HP Printer Utility til brug sammen med Mac OS X-computere. HP-printerens PPD- og PDE-filer giver i kombination med de indbyggede Apple PostScript-printerdrivere komplet udskrivningsfunktionalitet og adgang til specifikke HP-printerfunktioner.