• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP PC'er - Anskaffelse af gendannelsesdiske eller et HP USB-gendannelsesdrev

Dette dokument omhandler alle HP-computere.
En HP-gendannelsesløsning kan bruges til at bringe en computers softwarekonfiguration tilbage til dens oprindelige tilstand. HP leverer altid en gendannelsesløsning på harddisken, men det er stadig en god idé også at have en gendannelsesløsning på en USB-lagerenhed eller diske. En disk eller en USB-enhed kan opbevares på et sikkert sted og kan bruges, hvis harddisken går i stykker eller er blevet formateret, eller hvis du ønsker at skifte operativsystem. Brug afsnittene i dette dokument til at finde den gendannelsesløsning, som passer bedst til dig.
  bemærk:
HP-computere, som er beregnet til erhvervsmæssig brug, som f.eks. Workstation- eller Pro-serien, skal bruge dvd'erne “Operativsystem” eller “HP Gendan Plus”. Hvis du vil bestille denne type diske, skal du besøge HP-butikken for reservedele.
Gendannelse af din computer uden et HP-gendannelseskit
Det kan være muligt at gendanne softwaren på din computer uden gendannelsesdiske eller en USB-gendannelsesløsning fra HP. HP tilbyder en gendannelsesløsning på et separat del af harddisken. Hvis harddisken stadig fungerer, kan du udføre en HP-systemgendannelse fra harddisken, så længe gendannelsesoplysningerne ikke er blevet ødelagt.
Hvis du vil foretage en softwaregendannelse fra harddisken, skal du tænde for computeren og trykke flere gange på F11-tasten, indtil beskeden "Windows indlæser filer..." vises på skærmen. Hvis din computer blev leveret med Windows XP eller ældre, skal du trykke på F10 i stedet for F11 for at få adgang til gendannelse.
Oprettelse af gendannelsesdiske eller af en løsning baseret på en USB-lagerenhed
Vidste du, at HP-computere til almindelig brug kan oprette et sæt gendannelsesdiske eller kan installere en gendannelsesløsning til en ekstern USB-enhed?
Fordelene ved at oprette en gendannelsesløsning ved hjælp af din computer er: Det er billigere end at bestille dem, diskene kan oprettes hurtigere, end det tager at få dem leveret, og diske, som du selv laver, er typisk hurtigere til at gendanne software end andre typer af gendannelsesdiske til din computer. På grund af licensering af software kan der dog kun oprettes ét sæt gendannelsesdiske.
Hvis din computer kan åbne Windows, skal du bruge HP Recovery Media Creator-software fra Windows Start-menuen til at oprette et sæt gendannelsesdiske. Du kan finde oplysninger om, hvordan du brænder dit eget sæt gendannelsesdiske under Oprettelse af gendannelsesdiske eller lagring af en gendannelsesafbildning på et USB-flashdrev i Windows 7.
Bestilling af en gendannelsesløsning fra HP i Europa, Mellemøsten og Afrika
Hvis du ikke kan oprette en gendannelsesløsning ved hjælp af computeren, har du måske mulighed for at bestille et gendannelseskit fra HP. HP beholder et lager af gendannelseskit i flere år, efter at produktet er udgivet. På grund af licensbegrænsninger er HP dog kun i stand til at tilbyde disse kit i en begrænset periode. Hvis computeren er flere år ældre end garantiperioden, er HP måske ikke i stand til at levere erstatnings-cd'er til computeren. Hvis det er tilfældet, kan du installere et nyt operativsystem, der imødekommer computerens minimumssystemkrav eller også opgradere computerhardwaren.
Hvis du befinder dig i Europa, Mellemøsten eller Afrika, kan du kontrollere, om HP har gendannelsesdiske, ved at benytte følgende trin:
Computere, der er købt i Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Holland, Norge, Portugal, Spanien, Sverige eller Storbritannien
Hvis din HP- eller Compaq-computer er købt i et af landene på nedenstående liste, skal du klikke på det relevante link for at bestille et sæt gendannelsesdiske:
Følg yderligere vejledning på siden for at bestille et sæt gendannelsesdiske.
Computere, der er købt i et andet land i Europa, Mellemøsten eller Afrika
For lande i Europa, Mellemøsten og Afrika, der ikke er med i ovenstående tabel, er onlinebestilling endnu ikke tilgængelig. Hvis du vil anskaffe eller bestille gendannelseskit (når de er tilgængelige), skal du kontakte HP Support, undtagen i Rusland, Ukraine, Kasakhstan, Aserbajdsjan og Hviderusland. Klik her for at gøre det, og vælg dit land og sprog for at se de muligheder, du har for at kontakte HP.
Hvis du ikke kan bestille et gendannelseskit fra HP, kan du prøve et andet afsnit.
Bestilling af gendannelsesdiske i Brasilien
Hvis du ikke kan oprette en gendannelsesløsning, og dit produkts garanti er udløbet, kan du måske bestille et gendannelseskit fra Arvato. Kontakt Arvato på 0800-880-8015, eller send en e-mail til MidiasHP@arvato.com.br.
Gendannelseskittet leveres ca. 7-10 kalenderdage, efter du har modtaget en mail om bekræftelse af levering, afhængigt af leveringsadressen (adresser i Brasilien). Forsendelsesomkostningerne er cirka R $ 210.00 (fra februar 2015; leveringsprisen kan ændres uden varsel).
Hvis computeren er flere år ældre end garantiperioden, er HP måske ikke i stand til at levere erstatnings-cd'er til computeren. Kontakt Arvato for at spørge til din bestemte computermodel. Hvis Arvato ikke kan levere en erstatnings-cd, kan du installere et nyt operativsystem, der imødekommer computerens minimumssystemkrav, eller opgradere computerhardwaren.
Finde gendannelsesdiske eller en USB-enhed på andre websteder
Hvis HP er ikke længere leverer gendannelseskit til din computermodel, og et gendannelseskit ikke kan oprettes, kan du muligvis finde en løsning uden for HP.
  bemærk:
Prøv alle øvrige muligheder i dette supportdokument, før du forsøger at bestille et gendannelseskit uden for HP.
Populære netauktionssider og visse leverandører af computerreservedele kan have et originalt gendannelseskit (diske eller en USB-enhed) på lager. Du skal dog være forsigtig og sætte dig ind i risiciene ved køb af gendannelsesdiske fra kilder uden for HP. Vær på vagt over for hjemmesider, der tilbyder gendannelsesløsninger, hvis de ikke er tilknyttet HP. Kontroller identifikationsmærket på computeren for at sikre, at gendannelsesløsningen vil fungere til en pc med præcis dette produkt-/modelnummer, før du bestiller. På nogle bærbare computere sidder det muligvis i batterirummet eller er indgraveret i kabinettet.
Kontakt support for gendannelsesdiske
Hvis du ikke kan bestille et gendannelsesdisksæt fra HP, eller hvis du ikke kan oprette et brugbart sæt fra din computer, skal du kontakte HP Support. HP Support kan muligvis sende nye diske eller erstatte de defekte versioner. Det afhænger af din situation og tilgængeligheden af disse diske.