Pc'er fra HP - Anskaffelse af USB-genoprettelsesdiske eller -drev til PC

Dette dokument gælder for bærbare, stationære og All-in-One-computere fra HP.
Ved at udføre en systemgenoprettelse eller nulstilling kan du løse problemer ved tilbageføre din computer til en tidligere eller original konfiguration. Kontroller, om andre genoprettelsesmuligheder fungerer sammen med din computer, og bestil derefter genoprettelsesmediet på cd, dvd eller et USB-drev som ønsket.
bemærk:
Afhængigt af din computers alder, garantistatus og område kan du bestille genoprettelsesmediet flere år efter produktets udgivelse. På grund af softwarelicensbegrænsninger kan HP og dens partnere kun tilbyde genoprettelsessæt i en begrænset periode.