• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Computere fra HP - Indstilling af klokkeslæt og dato, uret går for langsomt, forkert tid og dato (Windows 8)

Dette dokument vedrører pc'er og tabletter fra HP og Compaq med Windows 8.
Computeren bruger dato og tid til at identificere, hvornår filer oprettes, redigeres eller slettes; til at administrere e-mailmeddelelser og katalogisere systemgendannelsespunkter; og til at administrere mange andre vigtige systemrelaterede aktiviteter. Dette dokument indeholder instruktioner til, hvordan du ændrer indstillinger for dato og klokkeslæt på computeren, hvordan du aktiverer internettid og hvordan du foretager fejlfinding af almindelige problemer vedrørende computeruret.
Klokkeslæt og dato vises på låseskærmen og på proceslinjen nederst til højre på Windows skrivebordet.
Figur : Klokkeslæt og dato vises på skrivebordets proceslinje
Klokkeslæt og dato vises på skrivebordets proceslinje
  bemærk:
Hvis du ikke bruger den nyeste version af Windows 8, kan visse grafikelementer og oplysninger i dette dokument variere. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.
Indstilling af dato og klokkeslæt
Følg disse trin for at ændre indstillingerne for dato og klokkeslæt.
  1. Klik på den viste tid på proceslinjen, og klik derefter på Skift indstillinger for dato og klokkeslæt.
    Figur : Skift indstillinger for dato og klokkeslæt
    Skift indstillinger for dato og klokkeslæt
    Vinduet for dato og klokkeslæt vises.
  2. Klik på fanen Dato og klokkeslæt.
    Figur : Dato og klokkeslæt
    Dato og klokkeslæt
  3. Klik på Skift tidszone.
    Figur : Skift tidszone
    Skift tidszone
  4. Sørg for, at den korrekte tidszone er valgt. Sæt et flueben ud for Tilpas automatisk til sommertid, hvis det ikke allerede er valgt, og klik derefter på OK.
    Figur : Indstillinger for tidszone
    Indstillinger for tidszone
  5. Klik på Skift dato og klokkeslæt.
    Figur : Skift dato og klokkeslæt
    Skift dato og klokkeslæt
  6. Klik på de små pile til venstre og højre i kalenderen for at vælge måned og år, og klik derefter på en dag i måneden.
    Figur : Indstillinger for dato og klokkeslæt: Dato
    Indstilling af dato i vinduet Indstillinger for dato og klokkeslæt
  7. Skift klokkeslæt ved at indtaste time, minut, 12- eller 24-timers format, eller ved at klikke på pilene op eller ned. Klik på OK, når tiden passer til det aktuelle tidspunkt.
    Figur : Indstillinger for dato og klokkeslæt: Klokkeslæt
    Indstilling af klokkeslæt i vinduet Indstillinger for dato og klokkeslæt
    Tidszone, dato og klokkeslæt er indstillet.
Regelmæssig synkronisering af klokkeslæt med en tidsserver på internettet
Windows kan automatisk synkronisere dato og klokkeslæt med en tidsserver for at sikre, at den nøjagtige tid vises. Følg disse trin for at aktivere internettid:
  bemærk:
Hvis din computer er del af et domæne, er internettidsfunktionen ikke tilgængelig. Kontakt systemadministratoren for oplysninger om synkronisering af uret.
  1. Klik på den viste tid på proceslinjen, og klik derefter på Skift indstillinger for dato og klokkeslæt.
    Figur : Skift indstillinger for dato og klokkeslæt
    Skift indstillinger for dato og klokkeslæt
    Vinduet for dato og klokkeslæt vises.
  2. Klik på fanen Internettid, og klik derefter på Skift indstillinger.
    Figur : Fanen Internettid: Skift indstillinger
    Fanen Internettid: Skift indstillinger
    Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller bekræfte den.
  3. Sørg for, at Synkroniser med en tidsserver på internettet er markeret.
    Figur : Synkroniser med en tidsserver på internettet
    Synkroniser med en tidsserver på internettet
  4. Sørg for, at computeren er tilsluttet internettet, og klik på knappen Opdater nu.
    Figur : Opdater nu
    Opdater nu
    Computeren opretter forbindelse til en internetserver og opdaterer tiden på computeren.
      bemærk:
    Hvis det ikke lykkes for computeren at modtage en opdatering fra den valgte tidsserver på internettet, vises en meddelelse om, at der er opstået en fejl. Vælg en anden server, og prøv igen.
  5. Klik på OK.
    Internettid er nu aktiveret på din computer.
Sådan løser du problemer med computerens ur
Problemer med computerens ur kan skyldes problemer med software, driver, eller hardware.
Læs et afsnit nedenfor, der passer til dit symptom eller din fejl, og følg de angivne fejlsøgningstrin.
  bemærk:
Fejlfinding af problemer med computerens ur kan kræve genstart af computeren eller overvågning af uret over tid. HP anbefaler, at du udskriver dette dokument, så du har det, hvis du får brug for det senere.