• Oplysning

• Feedback

HP-pc'er - Cd-/dvd-drev registreres ikke (Windows 10, 8)

Dette dokument gælder computere fra HP og Compaq med Windows 10 eller 8.
Når du forsøger at brænde eller læse en disk, sker der ingenting, eller der vises en fejl om, at drevet ikke kan findes, i softwaren til cd-/dvd-brænding.
  • Hvis vinduet ikke åbnes, når diskene er sat i drevet og drevet ikke vises i Stifinder, skal du se af cd/dvd-drevet vises ikke.
  • Hvis Windows genkender cd/dvd-drevet, men softwaren til diskbrænding ikke registrerer drevet, skal du se Softwaren til diskbrænding genkender ikke enheden.

Cd-/dvd-drevet vises ikke

Hvis der ikke åbnes et vindue, når en disk er sat i drevet, og drevet ikke vises i Stifinder, genkender Windows ikke drevet.
Hvis du har opgraderet computeren til Windows 10 eller Windows 8, og drevet fungerede før, men ikke længere fungerer korrekt, kan du spare tid ved at springe til Rydning af øverste og nederste kontrolfiltre for at rydde øverste og nederste kontrolfiltre fra registreringsdatabasen.
bemærk:
Hvis du har en ny bærbar computer, skal du kontrollere, at computeren rent faktisk har et cd-/dvd-drev. Flere bærbare computermodeller har ikke et cd/-dvd-drev og skal bruge et eksternt USB-drev eller en anden løsning.

Softwaren til diskbrænding genkender ikke drevet

Hvis cd-/dvd-softwaren til skrivning viser en meddelelse om, at der ikke er registreret noget drev, skal du bruge trinnene i dette afsnit.
bemærk:
Softwareprogrammer til diskoptagelse, der leveres med HP- og Compaq-computere, er kun beregnet til at genkende det originale cd-/dvd-drev, der fulgte med computeren. Hvis du har tilføjet et nyt drev, skal du bruge den software til diskbrænding, som fulgte med drevet, eller bruge den brændefunktionalitet, der er indbygget i Windows.
CyberLink Power2Go-fejlmeddelelse om, at der ikke er noget drev til diskbrænding tilgængeligt