HP-pc - Tilslutning af en Bluetooth-enhed (Windows)

Dette dokument gælder computere fra HP og Compaq med Windows og Bluetooth-tilslutning.
Par din HP-computer til en Bluetooth-enhed, f.eks. hovedtelefoner, mobiltelefon eller en anden computer.

Oversigtsvideo

Tilslutning af en Bluetooth-enhed til en HP-computer

Brug Bluetooth-indstillingerne til at oprette forbindelse til din enhed.
bemærk:
Følgende trin gælder for Windows 10. Hvis du har en anden version af Windows, burde trinene være de samme.
  1. Sørg for, at enheden, du vil oprette forbindelse til, er synlig og inden for computerens rækkevidde.
    For eksempel hvis enheden er et headset, skal du sørge for, at enheden er tændt og indstillet til Bluetooth. Hvis enheden er en Apple iOS- eller Android-mobilenhed, skal du gå til menuen Indstillinger og sørge for, at Bluetooth er aktiveret og synlig.
  2. I Windows skal du søge efter og åbne Indstillinger for Bluetooth og andre enheder.
    bemærk:
    Hvis Bluetooth og andre enheder ikke vises i søgefeltet, understøtter din computer muligvis ikke Bluetooth.
  3. På fanen Bluetooth og andre enheder skal du skifte indstillingen for Bluetooth til Tændt.
    Aktivering af Bluetooth-skyderknappen
  4. Klik på Tilføj Bluetooth eller anden enhed for at begynde at søge efter enheden.
    Aktivering af Bluetooth-skyderknappen
  5. Klik på Bluetooth som den type enhed, du vil tilføje.
    Aktivering af Bluetooth-skyderknappen
  6. Vælg den Bluetooth-enhed, du vil tilføje, fra listen.
  7. Indtast pinkoden hvis du bliver bedt om det, og klik derefter på Tilslut. Hvis der ikke vises en pinkode, skal du indtaste 0000, som er en ofte anvendt standardpinkode for mange Bluetooth-enheder.
    Aktivering af Bluetooth-skyderknappen
  8. Du skal straks søge efter en autoriseringsmeddelelse på den enhed, du opretter forbindelse til, og bekræfte meddelelsen eller tillade adgang.
    Eksempel på en Bluetooth-meddelelse, der vises, når du forsøger at oprette forbindelse til en computer med Windows 10.
  9. Følg vejledningen på computerens skærm og på enheden for at bekræfte parringsprocessen. Når enhederne er parret, vises en bekræftelsesmeddelelse.
    bemærk:
    Hvis der vises en godkendelsesfejl, er der gået for lang tid, før parringen kunne udføres. Flyt enhederne tættere på hinanden, og prøv derefter at parre dem igen.
    Aktivering af Bluetooth-skyderknappen
Se følgende HP-supportdokumenter for flere oplysninger om Bluetooth: