• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Pc'er fra HP - Opdatering af drivere og software med Windows Update (Windows 10, 8)

Dette dokument vedrører computere og tablet fra HP og Compaq med Windows 10 eller Windows 8 og en internetforbindelse.
Dette dokument hjælper dig med at hente software- og driveropdateringer, der er tilgængelige fra Microsoft via værktøjet Windows Update. Det er ikke alle drivere eller al software, der er tilgængelig(e) via Windows Update. Du finder yderligere opdateringer ved enten at åbne HP Support Assistant, gå til websiden HP Customer Support for din computermodel eller kontakte softwareproducenten.
Gå til Brug af HP SoftPaq Download Manager for flere oplysninger om computere til erhvervsbrug. Dette værktøj indeholder en hurtig og nem måde at downloade software- og driveropdateringer til bærbare og stationære HP-pc'er til erhvervsbrug.
Følgende typer opdateringer er tilgængelige via Windows Update:
  • Sikkerhedsopdateringer: Disse opdateringer er normalt vigtige og er med til at beskytte computeren mod onlinetrusler.
  • Fejlrettelser og forbedringer til Windows: Opdateringer til at forbedre oplevelsen med Windows 10 og Windows 8.
  • Drivere: Computerproducenter og producenter af hardwarekomponenter samarbejder med Microsoft om at levere opdaterede drivere via Windows Update. Disse er normalt tilgængelige som valgfrie opdateringer i Windows Update. Nogle drivere er muligvis ikke tilgængelige.
  bemærk:
Computere til erhvervsbrug - I nogle tilfælde kan opdateringerne styres i et netværksrelateret miljø. Kontakt din virksomheds it-afdeling eller den lokale it-service for at få det bekræftet.
HP anbefaler, at du bruger Windows Update regelmæssigt. Microsoft, HP og andre hardware- og softwareleverandører har meget ofte rettelser til og forbedringer af deres produkter. Mange leverandører, inklusive HP, benytter værktøjet Windows Update til at distribuere vigtige opdateringer.
Følgende liste beskriver nogle af de typer af opdateringer, som ikke distribueres via Windows Update: