Pc'er fra HP - Opdatering af drivere og software med Windows Update (Windows 10, 8, 7)

Dette dokument vedrører computere eller tablets fra HP og Compaq med Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.
Windows Update er et værktøj, som afgør, hvilke opdateringer der gælder for din computer og installerer dem. Download af opdateringer fra Windows Update kræver en internetforbindelse.
bemærk:
Du kan også opdatere drivere ved hjælp af Enhedshåndtering. Få flere oplysninger ved at gå til Kan jeg bruge Enhedshåndtering til at hente opdateringer under Ofte stillede spørgsmål.

Installation af opdateringer

Følg disse trin for at installere opdateringer.
bemærk:
Du skal muligvis manuelt downloade opdateringer, hvis du har forbindelse til internettet via en betalingsforbindelse, f.eks. mobildata.

Ofte stillede spørgsmål

Se disse ofte stillede spørgsmål om Windows Update.