HP-pc'er - Der bruger HP Support Assistant (Windows)

Dette dokument er til computere fra HP og Compaq med Windows 10, 8, og 7.
HP Support Assistant hjælper med at holde computeren kørende ved at finde opdateringer og give adgang til fejlfindingsværktøjer. De fleste HP-computere leveres med HP Support Assistant. Klik på appikonet i proceslinjen, eller søg i Windows efter ’support assistent' for at åbne værktøjet.