Pc'er fra HP - Test for hardwarefejl

Dette dokument gælder for pc'er fra HP.
HP leverer diagnostisk software til at teste hardwarekomponenter på din computer og til at bekræfte hardwarefejl.
Begynd med lyntesten for hurtigt at identificere hardwareproblemer. Hvis test ikke finder nogen fejl, og computeren stadig viser symptomer på et hardwareproblem, skal du køre den udvidede test.
Hvis en komponent ikke består en test, skal du skrive fejl-id'et (24-cifret kode) ned, til når du kontakter HP's kundesupport. Oplysningerne er også tilgængelige under Testlogge i hovedmenuen.
bemærk:
Grafikken i dette dokument vil muligvis være anderledes, afhængigt af hvilken version af værktøjet du bruger.

Kør lyntesten (ca. 4 minutter)

Åbn HP PC Hardware Diagnostics, og kør en lyntest.
  1. I Windows skal du søge efter og åbne appen HP PC Hardware Diagnostics til Windows.
    Hvis denne app ikke er på din computer, skal du downloade den nyeste version fra webstedet HP Hardware Diagnostics.
  2. Klik på Systemtest i hovedmenuen.
  3. Klik på fanen Hurtig systemtest.
  4. Klik på Kør en gang.
    Mens testen kører, vises den resterende tid og testresultatet for hver komponent på skærmen.
  5. Hvis en komponent ikke består en test, skal du skrive fejl-id'et (24-cifret kode) ned, til når du kontakter HP's kundesupport. Oplysningerne er også tilgængelige under Testlogge i hovedmenuen.
    Hvis alle systemkomponenterne består, skal du køre den udvidede test.

Sådan installeres HP PC Hardware Diagnostics

Der findes to versioner af HP PC Hardware Diagnostics. Windows-versionen er beregnet til brug med Windows-operativsystemet. UEFI-versionen anvendes, når Windows ikke starter.