HP pc'er - Partitionering og navngivning af drev (Windows 10, 8)

Dette dokument gælder computere fra HP og Compaq med Windows 10 eller Windows 8.
Dette dokument forklarer, hvad drev, partitioner og diskenheder er, samt hvordan du tilføjer og sletter partitioner.
bemærk:
På HP Business-computere kan partitionsstrukturen være defineret i computeradministration i erhvervsrelaterede miljøer.

At forstå drev og partitioner

Et drev er en fysisk lagerenhed som f.eks. et harddiskdrev (HDD), et solid state-drev (SSD) eller et flytbart USB-flashdrev. En partition er et område på drevet, som kan formateres og tildeles et drevbogstav. En diskenhed henviser til et lagringsområdet på et drevs partition. Termerne partition og diskenhed er ofte brugt som synonymer.
Computere fra HP og Compaq leveres med et Windows (C)- eller C:-drev, som er partitionen til Windows og lagring af dine filer.
De følgende afsnit beskriver, hvordan du arbejder med drev og partitioner, herunder hvordan du tilføjer nye drevbogstaver samt opretter og fjerner partitioner.