HP pc'er - Sådan eller nulstiller du din adgangskode (Windows 8)

Dette dokument vedrører computere fra HP med Windows 8.
Logonadgangskoden forhindrer uautoriseret adgang til Windows. Hvis du glemmer din logonadgangskode, kan du ikke få adgang til Windows.
Brug dette dokument som en hjælp til at finde eller nulstille din adgangskode til Windows 8. Læs de følgende afsnit, der svarer til den metode, du bruger til at logge på Windows.
Microsoft-konto
Nulstilling på nettet af adgangskoden til din Microsoft-konto Du kan nulstille din adgangskode på enhver som helst enhed, der er tilsluttet internettet.
Se Nulstillingsside for Microsoft-adgangskode (på engelsk) for at nulstille din adgangskode.
Lokal konto
Brug en af følgende muligheder for at nulstille adgangskoden til din lokale konto.
Hvis du har brug for hjælp til bestemmelse af kontotypen, du har konfigureret på computeren, skal du fortsætte til Hvilken type konto oprettede du?
  bemærk:
HP SmartFriend er en supporttjeneste, der kan hjælpe dig med gendanne eller nulstille adgangskoden, som du bruger til at logge ind på Windows 10 (kun tilgængelig i USA og Canada). Se HP SmartFriend for yderligere oplysninger.
Anbefalet: Brug en Microsoft-tilsluttet konto til at logge på Windows
Bruger du en Microsoft-tilsluttet konto til at logge på Windows? Brugte du en emailadresse til opsætning af Windows-kontoen?
HP anbefaler brug af en 'tilsluttet konto' med Microsoft til at logge på Windows. Med en Microsoft-tilsluttet konto, kan du logge på Windows med din emailadresse og adgangskoden kan nulstilles ved hjælp af en anden enhed til enhver tid. Du behøver ikke en Microsoft- eller Hotmail emailadresse for at konfigurere en tilsluttet konto. Enhver emailadresse fungerer.
Se Administration af brugerkonti og logonoplysninger (Windows 8) for trin til at oprette en Microsoft-tilsluttet konto i Windows 8.
  advarsel:
Hvis du bruger en lokal brugerkonto, kan HP ikke finde eller nulstille din adgangskode, hvis den er mistet eller glemt.
Hvis du foretrækker at bruge en lokal brugerkonto, Anbefaler HP på det kraftigste, at du opretter en disk til nulstilling af adgangskode for at du kan nulstille din adgangskode i tilfælde af, at den er glemt. Hvis du ikke har en disk til nulstilling af adgangskode og du glemmer din adgangskode, kan du blive nødt til at udføre en fuld systemgendannelse til oprindelige fabrikstilstand og vil miste alle data, der ikke blev sikkerhedskopieret til en ekstern placering.
  bemærk:
Hvis du ikke bruger den nyeste version af Windows 8, kan visse grafikelementer og oplysninger i dette dokument variere. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.