Pc'er fra HP - Løsning af problemer og fejl som følge af manglende diskplads (Windows 10, 8)

Dette dokument vedrører computere og tablets fra HP med Windows 10 eller Windows 8.
Når der er for lidt ledig plads på din computerharddisk, installeres opdateringer til Windows muligvis ikke, apps og filer kan ikke downloades og der kan blive vist fejl med manglende diskplads eller advarselsmeddelelser. Computerens eller tablettens ydeevne kan blive upålidelig.
bemærk:
Hvis du bruger en bærbar pc fra HP med en harddisk på 32 GB og oplever problemer med at opgradere på grund af manglende diskplads, skal du gå til Bærbare pc'er fra HP - Frigørelse af lagerplads på en 32 GB-harddisk (Windows 10).
bemærk:
Hvis din computer kører Windows 8, og fejlmeddelelsen Du er ved at løbe tør for diskplads på RECOVERY (D:) vises, skal du gå til HP-pc'er - Fejlmeddelelse: Der er ikke tilstrækkelig diskplads. Du løber tør for diskplads på Recovery (Windows 8) for mere information.

Frigør plads på harddisken

Tøm papirkurven, fjern uønskede filer og programmer, og tilpas indstillinger for Systemgendannelse for at frigøre plads på din harddisk.

Flere tip til at frigøre plads

Brug følgende procedurer til at forhindre problemer med pladsmangel.