Pc'er fra HP - Løsning af fejl som følge af manglende diskplads (Windows 10, 8)

Dette dokument vedrører computere og tablets fra HP med Windows 10 eller Windows 8.
Når der er for lidt ledig plads på din computerharddisk, installeres opdateringer til Windows muligvis ikke, apps og filer kan ikke downloades og der kan blive vist fejl med manglende diskplads eller advarselsmeddelelser. Computerens eller tablettens ydeevne kan blive upålidelig.
  bemærk:
Hvis du bruger en bærbar pc fra HP med en harddisk på 32 GB, skal du gå til Bærbare pc'er fra HP - Frigørelse af lagerplads på en 32 GB-harddisk (Windows 10).
  bemærk:
Hvis din computer kører Windows 8 og fejlmeddelelsen Du er ved at løbe tør for diskplads på RECOVERY (D:) vises, skal du gå til HP pc'er - fejl: Der er ikke tilstrækkelig diskplads. Du løber tør for diskplads på Recovery (Windows 8) for flere oplysninger.
Brug metoderne i dette dokument til at øge mængden af ​​ledig diskplads på din computer eller tablet.
Trin til at skabe ledig plads på harddisken
Filer, som du sletter, sendes automatisk til papirkurven i stedet for at blive fjernet helt fra din computer. Disse filer bruger stadig lagerplads. Når du tømmer papirkurven slettes disse filer permanent og skaber mere ledig plads på din harddisk.
Tip til at undgå problemer med pladsmangel
Følgende procedurer kan hjælpe med til at undgå forhindre problemer med pladsmangel.