• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Stationære pc'er fra HP - Webkamera fungerer ikke (Windows 10, 8)

Dette dokument vedrører stationære tower-computere fra HP med Windows 10 eller 8.
Et eksternt USB-webkamera kan bruges sammen med din stationære computer til at optage video og stillbilleder. Et webkamera er en videoinputenhed, der minder om en scanner eller et kamera, og den fungerer ikke, medmindre du har software, der fungerer sammen med webkamerahardwaren. De to mest almindelige typer software, der benytter webkameraer, er internetmeddelelsessoftware (til at foretage videoopkald via internettet) og videoredigeringssoftware (til oprettelse og deling af videofiler).
  bemærk:
Hvis du ikke bruger den nyeste version af Windows 8, kan visse grafikelementer og oplysninger i dette dokument variere. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.
Tips til webkameraer
  • Undlad at skifte til standbytilstand og derefter vække systemet igen umiddelbart derefter, inden strømindikatoren bliver gul. Hvis du gør det, fungerer webkameraet muligvis ikke korrekt, før computeren bliver genstartet. Hvis du vil undgå dette problem, skal du lade systemet gå helt i standbytilstand, før du vækker systemet.
  • Sørg for, at webkameradriverne og softwaren er kompatible med din version af Windows.
  • Sørg for, at du installerer webkamerasoftware fra cd'en, før du tilslutter webkameraet til computeren. Uden softwaren bliver webkameraet muligvis ikke genkendt af computeren, hvilket kan medføre fejlmeddelelser.
  • Hvis kameraet ikke viser Tilsluttet computeren, skal du frakoble webkameraet, vente et øjeblik og derefter tilslutte kameraet igen.
  • Prøv at teste webkameraet på en anden computer. Hvis det fungerer korrekt på en anden computer med samme operativsystem, skal du muligvis installere hardwaredrivere, før computeren kan fungere sammen med webkameraet. Hvis et eksternt webkamera ikke fungerer på flere computere, er det muligvis defekt. Kontakt producenten af webkameraet for at få specifikke diagnosticeringsoplysninger og fejlfindingsoplysninger.
  • Dit webkamera fungerer muligvis ikke korrekt sammen med internetchatsoftware, hvis forbindelsen går gennem visse firewalls. Hvis du har problemer med at se eller sende video til nogen, skal du kontrollere, at den software, du bruger, har adgang via din firewall. Se supportoplysningerne til firewallen, eller kontakt en netværksadministrator for at få hjælp.
  • Hvis billedet fra webkameraet forsvinder under en videokonference, skal du reducere billedstørrelsen, lukke alle andre programmer og baggrundsjob og begrænse internetbrowsing eller streaming for at spare båndbredde. Opkaldsforbindelser har ikke den nødvendige dataoverførselskapacitet til at kunne håndtere både video og tale på én gang. Det anbefales på det kraftigste at benytte en bredbåndsforbindelse til videomeddelelser.
Brug et af følgende afsnit til at få mere at vide om fejlfinding af webkameraer: