HP-enkeltfunktions- og multifunktionsprintere - Hvad er der sket med HP Solution Center i Windows 8?

Indledning
Selvom din HP-printer overordnet har de samme funktioner med in-Operating System-driveren (in-OS-driveren), vil du muligvis opleve nogle forskelle. En af forskellene er, at du ikke som før vil have adgang til HP Solution Center. Der findes imidlertid løsninger til de opgaver, du typisk udfører med HP Solution Center.
Løsninger til HP Solution Center
Vælg mellem følgende løsninger til HP Solution Center.
  bemærk:
Hvis du ikke bruger den seneste version af Windows 8, passer oplysningerne i dette dokument muligvis ikke til din version. Du kan hente den nyeste version i Microsoft Store.