HP-printere - Udskrivning med Apple AirPrint (iOS)

Dette dokument er gældende for HP AirPrint-kompatible printere.
AirPrint er en mobil udskrivningsløsning, som leveres med det mobile operativsystem Apple iOS v4.2 og nyere.
Udskriv fra en iPad, iPhone eller iPod touch via et trådløst netværk til din HP-printer. De fleste HP-printere lanceret i 2010 og senere understøtter AirPrint.
Trin 1: Kontroller kravene til udskrivning
Sørg for, at din printer og Apple iOS-enhed opfylder følgende krav for at udskrive med AirPrint.
  • iOS 4.2 eller nyere kører på Apple iOS-enheden
  • En HP-printer, der understøtter AirPrint
    Trådløse HP-printere, der er lanceret i 2010 og senere, understøtter AirPrint. Gå til Mobile udskrivningsløsninger, der er kompatible med HP-printere for nærmere oplysninger om HP-printere, der er kompatible med AirPrint.
  • En forbindelse til printeren
    Printeren og Apple iOS-enheden skal være på samme lokale netværk, eller din printer skal understøtte Wi-Fi Direct eller HP wireless direct.
Prøv at udskrive. Hvis meddelelsen Ingen AirPrint-printere fundet vises, skal du fortsætte til næste trin for at tilslutte printeren.
Trin 2: Konfigurer den trådløse forbindelse
Før du kan udskrive, skal både din Apple iOS-enhed og printeren være tilsluttet enten via et trådløst netværk eller via Wi-Fi Direct/HP wireless direct. Hvis din printer er sluttet til computeren vha. et USB-kabel, skal du bruge Wi-Fi Direct/HP wireless direct.
Trin 3: Udskriv fra din mobile Apple iOS-enhed
Udskriv fra en app på din Apple iOS-enhed, der understøtter Apple AirPrint.
Følgende video viser, hvordan du udskriver fra en Apple iPad med Apple AirPrint.
.
Hvis du har problemer med at se videoen, eller hvis du gerne vil se videoen i en anden størrelse, skal du gå til How to Print with Apple's AirPrint on YouTube (på engelsk).
  1. Kontroller, at printeren er tændt, og at den er klar til at printe. Hvis printeren er i slumretilstand (strømindikatoren er dæmpet), skal du tænde for printeren eller trykke på strømafbryderen for at vække den.
  2. Åbn det dokument eller foto, den mail eller webside, du vil udskrive, og tryk derefter på handlingsikonet eller for at få vist menuindstillingerne.
  3. Tryk på Udskriv eller ikonet Udskriv , afhængigt af den filtype du vil udskrive.
  4. Tryk på Vælg printer i menuen Printerindstillinger, og vælg derefter din printer på listen.
    Hvis meddelelsen Ingen AirPrint-printere fundet vises, skal du gå til Hvad hvis Apple iOS-enheden viser meddelelsen 'Ingen AirPrint-printere fundet'? Ofte stillede spørgsmål for mere information.
  5. Tryk på Indstillinger for at ændre andre indstillinger, hvis det er nødvendigt. Nogle af indstillingerne, som f.eks. papirformat, kan muligvis ikke justeres og skal ændres fra printeren.
    Menuen Indstillinger vises muligvis ikke, hvis din printer kun udskriver med sort blæk.
    Figur : Skærmbilledet Printerindstillinger
    Skærmbilledet Printerindstillinger
  6. Vælg det antal kopier, du gerne vil udskrive, og tryk derefter på Udskriv.
      bemærk:
    Hvis du bruger en Wi-Fi Direct/HP wireless direct-forbindelse, skal du sørge for at gå tilbage til Wi-Fi-indstillingerne og tilslutte din Apple iOS-enhed til netværket.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå listen over ofte stillede spørgsmål om udskrivning med Apple AirPrint.