• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Pro 500 color MFP M570 - Toneropsamlingsenhed

Produkt
Beskrivelse
Varenummer
Toneropsamlingsenhed
Beholder til affaldstoner
CE254A
Yderligere oplysninger finder du på adressen www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Udskift toneropsamlingsenheden

Udskift toneropsamlingsenheden, når du bliver bedt om at gøre det på produktets kontrolpanel.
bemærk:
Toneropsamlingsenheden er designet til kun at blive brugt én gang. Du må ikke forsøge at tømme toneropsamlingsenheden og genbruge den. Hvis du gør det, kan toner spildes inde i produktet, hvilket kan give en nedsat udskriftskvalitet. Når du har brugt toneropsamlingsenheden, skal du returnere den til HP’s Planet Partners-program til genbrug.
bemærk:
Hvis du udskriver dokumenter, der kræver kraftig tonerdækning, kan toneropsamlingsenheden hurtigt blive fyldt op. Hvis du udskriver denne type dokumenter, anbefaler HP, at du har en ekstra toneropsamlingsenhed klar.
  1. Åbn frontdækslet. Kontroller, at dækslet er helt åbent.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Tag fat i den blå etiket øverst på toneropsamlingsenheden, og fjern den fra produktet.
    Figur : Fjern toneropsamlingsenheden
  3. Anbring det blå hætte over den blå åbning øverst på enheden.
    Figur : Monter dækslet
  4. Tag den nye toneropsamlingsenhed ud af emballagen.
    Figur : Ny toneropsamlingsenhed
  5. Isæt først bunden af den nye enhed i produktet, og tryk derefter øverst på enheden, indtil den klikker på plads.
    Figur : Installer toneropsamlingsenheden
  6. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet.
    bemærk:
    Hvis toneropsamlingsenheden ikke er isat korrekt, kan frontdækslet ikke lukkes helt.
Hvis du vil sende den brugte toneropsamlingsenhed til genbrug, skal du følge de instruktioner, der følger med den nye toneropsamlingsenhed.