• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro 500 color MFP M570 - Manuel udskrivning på begge sider (dupleks) (Windows)

Manuel udskrivning på begge sider (dupleks) (Windows)
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg produktet, og klik derefter på knappen Egenskaber eller Indstillinger.
    Figur : Dialogboksen Udskriv
  3. Klik på fanen Færdigbehandling.
    Figur : Fanen Færdigbehandling
  4. Marker afkrydsningsfeltet Udskriv på begge sider (manuelt). Klik på knappen OK for at udskrive den første side af jobbet.
    Figur : Fanen Færdigbehandling
  5. Hent den udskrevne stak fra udskriftsbakken, og anbring stakken i bakke 1 med den trykte side opad.
    Figur : Læg de udskrevne sider i bakken
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på en knap på kontrolpanelet for at fortsætte.