• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro - Konfiguration af IP-netværksindstillinger

Indledning
Brug følgende afsnit til at konfigurere printerens netværksindstillinger.
Ansvarsfraskrivelse for printerdeling
HP understøtter ikke peer-to-peer-netværk, da dette er en funktion i Microsofts operativsystemer og ikke i HP-printerdriverne. Besøg Microsoft på www.microsoft.com.
Få vist eller foretag ændringer til netværksindstillinger
Du kan bruge HP's integrerede webserver til at få vist eller ændre IP-konfigurationsindstillingerne.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
  1. Åbn HP's integrerede webserver (EWS):
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel. Åbn menuen Netværksopsætning, og vælg derefter Vis IP-adresse for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Kontrolpanel med 2 linjer
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på knappen Forbindelsesoplysninger og herefter trykke på knappen Forbindelse til netværket eller knappen Netværkets Wi-Fi TÆNDT for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Berøringsfølsomt kontrolpanel
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
        bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat under forsøget på at åbne det integrerede webserver, skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
  2. Klik på fanen Networking for at hente netværksoplysninger. Foretag de ønskede ændringer af indstillingerne.
Omdøbning af printeren på netværket
Hvis du vil omdøbe printeren på et netværk, så den kan identificeres entydigt, skal du bruge HP's integrerede webserver.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
  1. Åbn HP's integrerede webserver (EWS):
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel. Åbn menuen Netværksopsætning, og vælg derefter Vis IP-adresse for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Kontrolpanel med 2 linjer
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på knappen Forbindelsesoplysninger og herefter trykke på knappen Forbindelse til netværket eller knappen Netværkets Wi-Fi TÆNDT for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Berøringsfølsomt kontrolpanel
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
        bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat under forsøget på at åbne det integrerede webserver, skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
  2. Åbn fanen System.
  3. På siden Enhedsoplysninger findes standardprinternavnet i feltet Enhedsstatus. Du kan ændre dette navn for at kunne identificere printeren entydigt.
      bemærk:
    Det er valgfrit, om du vil udfylde de øvrige felter på denne side.
  4. Klik på knappen Anvend for at gemme ændringerne.
Manuel konfiguration af IPv4 TCP/IP-parametrene fra kontrolpanelet
Brug kontrolpanelmenuerne til manuelt at angive en IPv4-adresse, undernetmaske og standardgateway.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
Kontrolpaneler med 2 linjer
  1. Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel.
    Figur : Kontrolpanel med 2 linjer
  2. Åbn følgende menuer:
    • Netværksopsætning
    • TCP/IP-konfiguration
    • Manuelt
  3. Brug piletasterne og knappen OK til at indtaste IP-adressen, subnet mask og standard gateway, og tryk derefter på knappen OK for at gemme ændringerne.
Berøringsfølsomt kontrolpaneler
  1. Tryk på knappen Opsætning på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
    Figur : Berøringsfølsomt kontrolpanel
  2. Åbn følgende menuer:
    • Netværksopsætning
    • TCP/IP-konfiguration
    • Manuelt
  3. Brug tastaturet på den berøringsfølsomme skærm til at indtaste IP-adressen, og tryk derefter på knappenOK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
  4. Brug tastaturet på den berøringsfølsomme skærm til at indtaste undernetmasken, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
  5. Brug tastaturet på den berøringsfølsomme skærm til at indtaste standardgatewayen, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.