HP LaserJet Pro - Konfiguration af IP-netværksindstillinger

Indledning

Brug følgende afsnit til at konfigurere printerens netværksindstillinger.

Ansvarsfraskrivelse for printerdeling

HP understøtter ikke peer-to-peer-netværk, da dette er en funktion i Microsofts operativsystemer og ikke i HP-printerdriverne. Besøg Microsoft på www.microsoft.com.

Få vist eller foretag ændringer til netværksindstillinger

Du kan bruge HP's integrerede webserver til at få vist eller ændre IP-konfigurationsindstillingerne.
bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
  1. Åbn HP's integrerede webserver (EWS):
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel. Åbn menuen Netværksopsætning, og vælg derefter Vis IP-adresse for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Kontrolpanel med 2 linjer
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på knappen Forbindelsesoplysninger og herefter trykke på knappen Forbindelse til netværket eller knappen Netværkets Wi-Fi TÆNDT for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Berøringsfølsomt kontrolpanel
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat under forsøget på at åbne det integrerede webserver, skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
  2. Klik på fanen Networking for at hente netværksoplysninger. Foretag de ønskede ændringer af indstillingerne.

Omdøbning af printeren på netværket

Hvis du vil omdøbe printeren på et netværk, så den kan identificeres entydigt, skal du bruge HP's integrerede webserver.
bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
  1. Åbn HP's integrerede webserver (EWS):
    1. Kontrolpaneler med 2 linjer: Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel. Åbn menuen Netværksopsætning, og vælg derefter Vis IP-adresse for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Kontrolpanel med 2 linjer
      Berøringsfølsomme kontrolpaneler: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på knappen Forbindelsesoplysninger og herefter trykke på knappen Forbindelse til netværket eller knappen Netværkets Wi-Fi TÆNDT for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
      Figur : Berøringsfølsomt kontrolpanel
    2. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
      Hvis webbrowseren viser meddelelsen Der er et problem med dette websteds sikkerhedscertifikat under forsøget på at åbne det integrerede webserver, skal du klikke på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
      Det vil ikke skade computeren at vælge Fortsæt til dette websted (anbefales ikke), mens du navigerer i den integrerede webserver (EWS) for HP-printeren.
  2. Åbn fanen System.
  3. På siden Enhedsoplysninger findes standardprinternavnet i feltet Enhedsstatus. Du kan ændre dette navn for at kunne identificere printeren entydigt.
    bemærk:
    Det er valgfrit, om du vil udfylde de øvrige felter på denne side.
  4. Klik på knappen Anvend for at gemme ændringerne.

Manuel konfiguration af IPv4 TCP/IP-parametrene fra kontrolpanelet

Brug kontrolpanelmenuerne til manuelt at angive en IPv4-adresse, undernetmaske og standardgateway.
bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
Kontrolpaneler med 2 linjer
  1. Tryk på knappen OK på printerens kontrolpanel.
    Figur : Kontrolpanel med 2 linjer
  2. Åbn følgende menuer:
    • Netværksopsætning
    • TCP/IP-konfiguration
    • Manuelt
  3. Brug piletasterne og knappen OK til at indtaste IP-adressen, subnet mask og standard gateway, og tryk derefter på knappen OK for at gemme ændringerne.
Berøringsfølsomt kontrolpaneler
  1. Tryk på knappen Opsætning på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
    Figur : Berøringsfølsomt kontrolpanel
  2. Åbn følgende menuer:
    • Netværksopsætning
    • TCP/IP-konfiguration
    • Manuelt
  3. Brug tastaturet på den berøringsfølsomme skærm til at indtaste IP-adressen, og tryk derefter på knappenOK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
  4. Brug tastaturet på den berøringsfølsomme skærm til at indtaste undernetmasken, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
  5. Brug tastaturet på den berøringsfølsomme skærm til at indtaste standardgatewayen, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.