HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Højkapacitetsbakke til 3.500 ark

Kapacitet og papirretning for højkapacitetsindføringbakke til 3.500 ark
Undgå at overfylde bakkerne, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke. Ved brug af kort/smalt og kraftigt/blankt papir skal der kun fyldes papir i til mindre end halvdelen af indikatoren for fuld bakke.
Højkapacitetspapirbakke til 3.500 ark
Papirtype
Specifikationer
Antal
Papir
Område:
60 g/m2 til 130 g/m2
Svarende til 3.500 ark med 75 g/m2
Papirretning for højkapacitetsbakke til 3.500 ark
Enkeltsidet udskrivning
Automatisk dupleksudskrivning og tilstanden Alternativt brevhoved
Konvolutter
Forside opad
Øverste kant i bakkens bagende
Forside nedad
Øverste kant i bakkens bagende
Udskriv kun konvolutter fra bakke 1.
Opfyldning af højkapacitetsbakken til 3.500 ark
Højkapacitetsbakken til 3.500 ark understøtter kun papirformaterne A4 og Letter.
  1. Åbn højre og venstre side af bakken.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirformathåndtaget på begge sider til den korrekte placering for det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  3. Ilæg hele papirpakker på hver side af bakken. Højre side kan indeholde 1.500 ark papir. Venstre side kan indeholde 2.000 ark papir.
      bemærk:
    Du opnår de bedste resultater ved at ilægge hele papirpakker. Opdel ikke papirpakken i mindre dele.
    Figur : Fyld bakken
  4. Luk højre og venstre side af bakken.
    Figur : Luk bakken