HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Tilslut produktet til et netværk via et netværkskabel, og installer softwaren (Windows)

Konfigurer IP-adressen
  1. Kontroller, at produktet er tændt, og at meddelelsen Klar vises på produktets kontrolpanel.
  2. Slut netværkskablet til produktet og til netværket.
    Figur : Tilslut netværkskablet
  3. Vent 60 sekunder, før du fortsætter. I dette tidsrum genkender netværket produktet og tildeler en IP-adresse eller værtsnavn for produktet.
  4. Hvis du vil identificere IP-produktadressen eller værtsnavnet på produktkontrolpanelet, skal du trykke på knappen Hjem , åbne menuen Sådan oprettes der forbindelse og vælge indstillingen Netværksadresse.
    Du kan finde IP-adressen eller værtsnavnet ved at udskrive en konfigurationsside.
    1. Tryk på knappen Hjem på produktets kontrolpanel.
    2. Åbn følgende menuer:
      • Administration
      • Rapporter
      • Konfigurations-/statussider
    3. Vælg indstillingen Konfigurationsside.
    4. Rul op til indstillingen Udskriv, og tryk derefter på knappen OK.
    5. Find IP-adressen på siden Jetdirect.
      Figur : Placering af IP-adresse
  5. IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
    IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør produktet kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
Installer softwaren
  1. Luk alle programmer på computeren.
  2. Installer softwaren fra cd'en.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Tryk på Tilslut ved hjælp af et kabelbaseret netværk, når du bliver bedt om det.
  5. Vælg det produkt, som har den korrekte IP-adresse, på listen over tilgængelige produkter. Hvis produktet ikke står på listen, skal du manuelt indtaste produktets IP-adresse, værtsnavn eller hardwareadresse.
  6. I slutningen af installationen skal du klikke på knappen Udfør eller klikke på knappen Flere indstillinger for at installere mere software eller konfigurere grundlæggende digitale afsendelsesfunktioner for produktet.
  7. Udskriv en side fra et program for at sikre, at softwaren er korrekt installeret.