• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Tilslut produktet til en computer ved brug af et USB-kabel, og installer softwaren (Mac OS X)

Tilslut produktet til en computer ved brug af et USB-kabel, og installer softwaren (Mac OS X)
Dette produkt understøtter en USB 2.0-tilslutning. Du skal bruge et USB-kabel af typen A-til-B. Kontroller, at USB-kablet ikke er længere end 2 meter.
  1. Slut USB-kablet til produktet og computeren.
    Figur : Tilslut USB-kablet
  2. Installer softwaren fra cd'en.
  3. Klik på produktikonet, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Klik på knappen Luk.
  5. Udskriv en side fra et program for at sikre, at softwaren er korrekt installeret.