HP-printere - Windows 8-kompatible printere

Dette dokument omhandler HP-printere og Windows 8-operativsystemet.
Bekræft, at din HP-printer understøttes på en computer eller tablet med Windows 8-operativsystemet, og find ud af, hvordan du installerer den bedste, tilgængelige printerdriver og software.
Se følgende afsnit for at tjekke understøttelse af printer og tilgængelige drivere. Du kan hurtigt finde din printermodel ved at klikke eller rulle ned til afsnittet for din printer og trykke på tasterne CTRL og F. I søgefeltet, der vises, skal du indtaste printerens modelnummer (eksempel: 8612) og trykke på Enter for at finde din printer.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om HP-printere og Windows 8-understøttelse.