HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775, HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Hæfter/stabler (kun z- og z+-modeller)

Indledning
Hæfteren/stableren kan hæfte job på op til 30 ark papir på75 g/m2. Den kan stable op til 500 ark papir. Hæftemaskinen kan hæfte følgende formater:
  • A3 (stående retning)
  • A4
  • B4 (stående retning)
  • B5 (liggende retning)
  • Ledger (stående retning)
  • Legal (stående retning)
  • Letter
Papirets vægt kan ligge mellem 60 og 120 g/m2. Ved tungere papir er hæftegrænsen muligvis under 30 ark.
Hvis jobbet kun består af ét ark, eller hvis det består af flere end 30 ark, leverer produktet jobbet til udskriftsbakken uden at hæfte det.
Hæfteenheden kan kun bruges med papir. Du må ikke prøve at hæfte andre typer papir, som f.eks. konvolutter, transparenter eller etiketter.
Hvis du vil konfigurere standardplaceringen for, hvor produktet placerer hæfteklammer på siderne, skal du følge fremgangsmåden i næste afsnit.
Konfigurer standardplaceringen for hæfteklammer
Konfigurer standardplaceringen af hæfteklammer for dokumenter. Du kan bruge kontrolpanelet til at tilsidesætte standardindstillingen for et bestemt job. Følgende indstillinger er tilgængelige for standardplaceringen for hæfteklammer:
  • Ingen: Ingen hæftning
  • Øverst venstre eller højre: Hvis papirretningen for dokumentet er stående, placeres hæfteklammen i øverste venstre hjørne af papirets korte kant. Hvis papirretningen for dokumentet er liggende, placeres hæfteklammen i øverste højre hjørne af papirets lange kant.
  • Øverst venstre: Hæfteklammen placeres i øverste venstre hjørne af papirets korte kant.
  • Øverst højre: Hæfteklammen placeres i øverste højre hjørne af papirets lange kant.
    Figur : Placering af hæfteklammer
  1. Øverste venstre hjørne af papirets korte kant
  2. Øverste højre hjørne af papirets lange kant
  bemærk:
Trin varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på produktets kontrolpanel skal du rulle til og vælge knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Indstillinger for hæfter/stabler
    • Hæftning
  3. Vælg en placering af hæfteklammer fra listen med indstillinger, og vælg derefter knappen Gem.
FutureSmart 4
Følg disse trin for at få printeren IP-adresse, og konfigurer derefter standardindstillingen for hæfteklammer i HP's integrerede webserver.
  1. Åbn en browser, og indtast IP-adressen eller værtsnavnet i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
  2. I HP's integrerede webserver skal du vælge fanen Kopier/udskriv og derefter vælge Administrer hæfter/stabler i menuen til venstre.
  3. Vælg placeringen af hæfteklammer fra rullemenuen Hæftning, og vælg derefter Anvend.