Velkommen til HP Customer Support

Indlæser...

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Faxarkivering og -⁠videresendelse

Brug faxarkivfunktionen til at gemme arkivkopier af alle indkommende faxer, alle udgående faxer eller begge til en angivet e-mail-adresse, netværksmappe eller FTP-server.
Brug faxvideresendelsesfunktionen til at videresende alle modtagne faxer, alle udgående faxer eller begge til et andet faxnummer. Når faxvideresendelse er slået til, udskriver det modtagende produkt faxen og videresender den til det valgte nummer.
Brug HP's integrerede webserver til at aktivere og konfigurere disse funktioner.
Aktiver faxarkivering
  1. Åbn en webbrowser, og indtast produktets IP-adresse på adresselinjen.
  2. Når HP's integrerede webserver åbnes, skal du klikke på fanen Fax.
  3. Klik på linket Faxarkiv og -⁠videresendelse.
  4. Vælg en indstilling på rullelisten Faxarkiv i området Faxarkivering.
  5. Vælg en indstilling fra rullelisten Type of Fax Job to Archive (Typen af faxjob, der skal arkiveres).
  6. Vælg en indstilling fra rullelisten Arkivdestination.
      bemærk:
    Hvis du ønsker at arkivere til e-mail, skal du konfigurere SMTP-serveroplysningerne.
  7. Klik på knappen Anvend nederst på siden.
Aktiver videresendelse af fax
  1. Åbn en webbrowser, og indtast produktets IP-adresse på adresselinjen.
  2. Når HP's integrerede webserver åbnes, skal du klikke på fanen Fax.
  3. Klik på linket Faxarkiv og -⁠videresendelse.
  4. I området Videresendelse af fax skal du klikke på feltet Aktiver faxafsendelse.
  5. Vælg en indstilling fra rullelisten Typen af faxjob, der skal videresendes.
  6. Indtast faxnummeret i feltet Videresendelsesnummer for fax.
  7. Klik på knappen Anvend nederst på siden.