HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Konfigurere funktioner til scanning/afsendelse

Konfigurere funktioner til scanning/afsendelse

Produktet indeholder følgende scannings- og afsendelsesfunktioner:
  • Scan og gem filer i en mappe på dit netværk.
  • Scan og gem filer i produktets hukommelse.
  • Scan og gem filer på et USB-flashdrev.
  • Scan og send dokumenter til en eller flere e-mail-adresser.
Nogle scannings- og afsendelsesfunktioner er ikke tilgængelige på produktets kontrolpanel, før du har aktiveret dem ved hjælp af HP's integrerede webserver.
bemærk:
Du finder detaljerede oplysninger om brug af HP's integrerede webserver ved at klikke på linket Hjælp i det øverste højre hjørne på hver side i HP's integrerede webserver.
  1. Åbn en webbrowser, og indtast produktets IP-adresse på adresselinjen.
  2. Når HP's integrerede webserver åbnes, skal du klikke på fanen Scan/Digital sending.
  3. Hvis du ikke satte funktionen E-mail op under installation af softwaren, kan du aktivere den ved at benytte HP's integrerede webserver.
    1. Klik på linket Opsætning af e-mail.
    2. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver Send til e-mail for at aktivere funktionen.
    3. Vælg den server til udgående e-mail. du vil bruge, eller klik på knappen Tilføj for at tilføje endnu en server på listen. Følg vejledningen på skærmen.
      bemærk:
      Hvis du ikke kender navnet på postserveren, kan du normalt finde den ved at åbne dit e-mail-program og se i konfigurationsindstillingerne for udgående e-mail.
    4. Konfigurer standardindstillingen for Fra-adressen i området Adressemeddelelse.
    5. Konfigurering af de andre indstillinger er valgfrit.
    6. Klik på knappen Anvend nederst på siden.
  4. Aktiver funktionen Gem i netværksmappe.
    1. Klik på linket Opsætning af lagring i netværksmappe.
    2. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver Gem i netværksmappe for at aktivere funktionen.
    3. Konfigurer de indstillinger, du ønsker at tilpasse.
    4. Klik på knappen Anvend nederst på siden.
  5. Aktiver funktionen Gem på USB.
    1. Klik på linket Opsætning af lagring på USB.
    2. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver Gem til USB.
    3. Klik på knappen Anvend nederst på siden.