HP Deskjet 3510 e-All-in-One series - Ændring af USB-forbindelse til trådløs forbindelse

Ændring af USB-forbindelse til trådløs forbindelse
Du kan slutte printeren direkte til computeren via et USB-kabel, eller du kan konfigurere den som en trådløs printer, så alle computere i netværket kan udskrive på den. Hvis du oprindeligt har installeret printeren via et USB-kabel, kan du altid ændre det til en netværksforbindelse.
Denne vejledning forudsætter, at du har følgende:
  • Et kørende trådløst 802.11 netværk: Skal omfatte en trådløs router eller et adgangspunkt. Hvis du slutter printeren til et trådløst netværk med internetadgang, anbefaler vi, at du bruger en trådløs router (adgangspunkt eller basestation), der anvender DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol).
  • En computer, der kan tilsluttes netværket, og som har udskrevet til printeren via USB-forbindelsen: Computeren skal være tilsluttet det trådløse netværk, hvor printeren skal installeres.
  • Netværksnavn (SSID): Dette er navnet på det trådløse netværk.
  • Adgangskode for trådløst: Hvis du bruger sikkerhed, er dette WEP-nøglen eller WPA-adgangskoden.
Sådan ændres en USB-printerforbindelse til en trådløs forbindelse
  1. Sørg for, at computeren har forbindelse til det trådløse netværk, som du vil slutte printeren til.
  2. Klik på Start > Programmer > HP > HP Deskjet 3510 series > Printeropsætning og software på proceslinjen i Windows.
  3. Klik på Konverter USB-tilsluttet printer til trådløs i skærmbilledet Printerindstillinger og -software.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
Sådan ændres en USB-printerforbindelse til Direkte trådløs
  1. Kontroller, at computeren har en funktion til trådløse forbindelser.
      bemærk:
    HP Direkte trådløs giver kun en netværksforbindelse til printerfunktioner (udskrivning, scanning osv.). Funktionen giver ikke internetadgang. For at kunne udskrive vha. Direkte trådløs, skal der først oprettes en forbindelse mellem computeren eller enheden og Direkte trådløs.
  2. Sådan aktiveres Direkte trådløs på printeren:
    1. Tryk på Trådløst og vælg Indstillinger på printeren's kontrolpanel.
      Hvis displayet viser, at Direkte trådløs er slået Fra, skal du vælge Direkte trådløs og så vælge Til (ingen sikkerhed) eller Til (med sikkerhed).
        bemærk:
      HP anbefaler, at du aktiverer sikkerhed for Direkte trådløs. Hvis du aktiverer sikkerhed, vil kun brugere med en adgangskode kunne udskrive trådløst på printeren. Hvis du deaktiverer sikkerhedsfunktionen, kan alle med en Wi-Fi-enhed inden for printerens Wi-Fi-rækkevidde oprette forbindelse til printeren.
  3. Gør et af følgende afhængig af dit operativsystem:
    Windows 7
    1. Klik på Windows-ikonet på proceslinjen og derefter på Kontrolpanel.
      Klik på Netværk og internet i den højre rude.
      Klik på Netværks- og delingscenter i den højre rude.
      Klik på Tilslutning til et netværk.
    Windows Vista
    1. Klik på Windows-ikonet på proceslinjen og derefter på Kontrolpanel.
      Klik på Netværk og internet i den højre rude.
      Klik på Netværks- og delingscenter i den højre rude.
      Klik på Tilslutning til et netværk.
    Windows XP
    1. Klik på Start på proceslinjen og derefter på Kontrolpanel.
      Klik på Netværks- og internetforbindelser i den højre rude.
      Klik på Netværksforbindelser i højre rude.
      Højreklik på Trådløs netværksforbindelse, og klik på Vis trådløse netværk, der er tilgængelige.
  4. Vælg HP-Print-**-Deskjet 3510-forbindelsen.
      bemærk:
    De to stjerner (**) i forbindelsesnavnet erstattes af to unikke tegn.
    Når der er oprettet forbindelse til Direkte trådløs, vil computeren ikke have adgang til internettet.
  5. Klik på Start > Programmer > HP > HP Deskjet 3510 series > Printeropsætning og software på proceslinjen i Windows.
  6. Klik på Tilslut ny printer på skærmbilledet Printeropsætning og software.
      bemærk:
    Vælg ikke punktet til konvertering af en USB-tilsluttet printer til trådløs.
  7. Vælg Trådløst på skærmbilledet Tilslutningstype.
  8. Vælg HP Deskjet 3510 e-All-in-One series på skærmbilledet for registrering af printeren for at afslutte installationen.
    Når installationen er gennemført, vil der være to printerikoner med navnet HP Deskjet 3510 e-All-in-One series i printermappen på din computer. Vælg det printerikon, der er markeret som Netværk, for at udskrive via forbindelsen for Direkte trådløs. Hvis du regner med ikke at skulle udskrive via USB-forbindelsen igen, kan du slette det andet printerikon.
  9. Prøv at bruge printeren.
    For at kunne oprette forbindelse til internettet skal du afbryde forbindelsen til Direkte trådløs og genoprette forbindelsen til hjemmenetværket eller bruge den metode, du normalt bruger til at oprette forbindelse til internettet.
Yderligere assistance
Hewlett-Packard tilbyder forskellige supportmuligheder, som hjælper dig med at benytte printeren og løse eventuelle problemer.
  • HP's supportwebsted:Du finder de nyeste produktoplysninger samt support- og fejlfindingsoplysninger for dit produkt her. Klik på Kontakt HP for at se de forskellige supportmuligheder med assistance.
    Vælg land/område, hvis du bliver bedt om det. Vælg support- og fejlfindingsmuligheden, og skriv produktnavnet og -nummeret i det relevante felt.
  • HP supportfora: Få kontakt til andre HP-brugere, og få tips og svar på spørgsmål vedrørende dit produkt.
  • HP Center for trådløst print: Læs mere om trådløst print, løs problemer med trådløs forbindelse, og opsæt og konfigurer netværket.
  • HP Print and Scan Doctor: Hent værktøjet HP Print and Scan Doctor, som kan løse problemet automatisk, hvis du har problemer med at slutte printeren til netværket.
  bemærk:
Ikke alle supportprodukter fås til alle produkter, i alle lande/områder eller på alle sprog.