HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Løsning af problemer med kablet netværk

Kontroller følgende for at sikre, at produktet kommunikerer med netværket. Før du starter, skal du udskrive en konfigurationsside fra produktets kontrolpanel og finde produktets IP-adresse, der står på denne side.
Produktet har ringe fysisk forbindelse.
  1. Kontroller, at produktet er sluttet til den rigtige netværksport via et kabel i den rette længde.
  2. Kontroller, at kabelforbindelserne er sikre.
  3. Kig på netværksporttilslutningen bag på produktet, og kontroller, at den gule aktivitetsindikator og den grønne linkstatus-indikator lyser.
  4. Hvis problemet fortsætter, skal du prøve et andet kabel eller en anden port på hubben.
Computeren bruger den forkerte IP-adresse for produktet
  1. Åbn printeregenskaberne, og klik på fanen Porte. Kontroller, at produktets nuværende IP-adresse er valgt. Produktets IP-adresse er anført på produktkonfigurationssiden.
  2. Hvis du installerede produktet via HP standard TCP/IP-porten, skal du markere boksen Udskriv altid til denne printer, selvom IP-adressen ændres.
  3. Hvis du installerede produktet via en Microsoft standard TCP/IP-port, skal du bruge værtsnavnet i stedet for IP-adressen.
  4. Hvis IP-adressen er korrekt, skal du fjerne produktet og tilføje det igen.
Computeren kan ikke kommunikere med produktet.
  1. Test netværkskommunikationen ved at pinge produktet.
    1. Åbn en kommandolinjeprompt på computeren. Klik på Start, klik på Kør, og indtast derefter cmd for Windows.
    2. Skriv ping efterfulgt af dit produkts IP-adresse.
    3. Hvis vinduet viser roundtrip-tider, fungerer netværket.
  2. Hvis ping-kommandoen mislykkes, skal du kontrollere, at dine netværkshubber er tændt, og at netværksindstillingerne, produktet og computeren alle er konfigureret til samme netværk.
Produktet bruger forkerte indstillinger for link og dupleks for netværket
Hewlett-Packard anbefaler, at du bibeholder indstillingen automatisk (standard). Hvis du ændrer disse indstillinger, skal du også ændre dem for dit netværk.
Nye softwareprogrammer kan forårsage kompatibilitetsproblemer
Kontroller, at nye softwareprogrammer er installeret korrekt, og at de bruger den korrekte printerdriver.
Computeren eller arbejdsstationen kan være konfigureret forkert
  1. Kontroller netværksdriverne, printerdriverne og netværksomdirigeringen.
  2. Kontroller, at operativsystemet er konfigureret korrekt.
Produktet er deaktiveret, eller andre netværksindstillinger er forkerte
  1. Gennemse konfigurationssiden for at kontrollere netværksprotokollens status. Aktiver om nødvendigt.
  2. Omkonfigurer evt. netværksindstillingerne.