HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Sende et scannet dokument til en eller flere e-mail-adresser

Sende et scannet dokument til en eller flere e-mail-adresser

1. Placer dokumentet med forsiden nedad på scannerglaspladen, eller læg det med forsiden opad i dokumentføderen, og juster papirstyrene til størrelsen på dokumentet.
    Figur : Juster dokumentstyr
  2. Tryk på knappen E-mail på startskærmbilledet på produktets kontrolpanel.
    Figur : E-mail, knap
    bemærk:
    Indtast brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på tekstfeltet Til for at åbne et tastatur.
    bemærk:
    Hvis du er logget ind på produktet, kan dit brugernavn eller andre standardoplysninger blive vist i feltet Fra:. Hvis de gør, kan du muligvis ikke ændre dem.
    Figur : E-mail-skærmbillede
  4. Hvis du vil sende til flere adresser, skal du adskille adresserne med semikolon eller trykke på Enter på tastaturet på den berøringsfølsomme skærm, hver gang du har indtastet en adresse.
    Figur : E-mail-skærmbillede
  5. Udfyld felterne Cc:, Emne: og Filnavn: ved at trykke på felterne og bruge den berøringsfølsomme skærm til at indtaste oplysningerne.
  6. Hvis du vil ændre indstillingerne for dokumentet, skal du trykke på knappen Flere indstillinger.
    Figur : Flere indstillinger, knap
  7. Hvis du sender et tosidet dokument, skal du vælge menuen Originale sider og vælge indstillingen 2-sidet. Tryk på knappen OK.
    Figur : Sider, indstillinger
  8. Tryk på knappen for at begynde at sende.
    bemærk:
    Du kan når som helst se et eksempel på billedet ved at trykke på knappen Eksempel i øverste højre hjørne af skærmen. Tryk på knappen Hjælp på eksempelskærmbilledet for at få flere oplysninger om denne funktion.
    Figur : Start, knap
  9. Tryk på knappen OK på skærmbilledet Status for at konfigurere et andet e-mail-job.
    Figur : E-mail-skærmbillede