HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Send et scannet dokument til et USB-flashdrev

Send et scannet dokument til et USB-flashdrev

Produktet kan scanne en fil og gemme den i en mappe eller på et USB-flashdrev.
bemærk:
Du vil muligvis blive bedt om at logge på produktet for at benytte denne funktion.
  1. Placer dokumentet med forsiden nedad på scannerglaspladen, eller læg det med forsiden opad i dokumentføderen, og juster papirstyrene til størrelsen på dokumentet.
    Figur : Juster dokumentstyr
  2. Sæt USB-flashdrevet i USB-porten på venstre side af produktets kontrolpanel.
    bemærk:
    Du skal muligvis fjerne dækslet fra USB-porten.
    Figur : USB-dæksel
  3. På startskærmbilledet på produktets kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Gem på USB.
    bemærk:
    Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dit brugernavn og din adgangskode.
    Figur : Gem på USB, knap
  4. Vælg en af mapperne på listen, eller tryk på knappen for at oprette en ny mappe på USB-flashdrevet.
    Figur : Gem på USB, skærmbillede
  5. Angiv navnet på filen i tekstfeltet Filnavn:. Tryk på knappen OK. Vælg filtype på rullelisten Filtype. Tryk på knappen OK.
    Figur : Gem på USB, skærmbillede
  6. Tryk på knappen for at konfigurere indstillingerne for dokumentet.
    Figur : Flere indstillinger, knap
  7. Tryk på knappen for at gemme filen.
    bemærk:
    Du kan når som helst se billedet ved at trykke på knappen Eksempel i øverste højre hjørne af skærmen. Tryk på knappen Hjælp på eksempelskærmbilledet for at få flere oplysninger om denne funktion.
    Figur : Start, knap