• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Brug den integrerede hæfter (kun hæftemodeller)

Brug den integrerede hæfter (kun hæftemodeller)

Aktiver hæftefunktionen ved at indsætte papir i den integrerede hæfter.
  1. Ilæg op til 20 ark papir, der vejer op til 75 g/m2 i åbningen i dækslet til hæfteenheden. Hvis papiret vejer mere end 75 g/m2, skal du ilægge færre ark til hæftning.
      advarsel:
    Brug ikke den ekstra hæfteenhed til at hæfte plastic, karton eller træ. Hvis du forsøger at hæfte disse materialer, kan du beskadige den ekstra hæfteenhed.
    Figur : Læg papir i hæfteenheden
    bemærk:
    Hvis du overskrider den anbefalede kapacitet, kan det resultere i papirstop eller beskadigelse af hæfteenheden.
  2. Vent på, at hæfteenheden hæfter arkene. Når papirstakken er skubbet helt ind i åbningen i hæfteenheden, vil den udløse hæftemekanismen.
    Figur : Hæft siderne
  3. Fjern det hæftede papir fra åbningen.
    Figur : Fjern de hæftede sider
    bemærk:
    Hvis du ikke kan fjerne papiret efter hæftningen, skal du forsigtigt åbne dækslet til hæfteenheden og trække dit dokument ud.