• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Brug af udskriftsindstilling til papir

Udskriv til standardudskriftsbakke

I standardudskriftsbakken samles udskrifterne med forsiden nedad i den korrekte rækkefølge. Brug denne bakke til de fleste udskriftsjob, også transparenter. Hvis du vil bruge standardudskriftsbakken, skal du kontrollere, at den bageste udskriftsbakke er lukket. Undgå at åbne eller lukke den bageste udskriftsbakke under udskrivning for at undgå papirstop.
Standardudskriftsbakken kan rumme op til 250 ark på 75 g/m2 papir.

Udskriv til den bageste udskriftsbakke

Produktet udskriver altid til den bageste udskriftsbakke, hvis den er åben. Papir, der udskrives til denne bakke, udskrives med forsiden opad og sidste side øverst (modsat rækkefølge).
Den bageste udskriftsbakke kan rumme op til 50 ark på 75 g/m2 papir.
Udskrivning fra bakke 1 til den bageste udskriftsbakke giver den mest direkte papirgang. Åbning af den bageste udskriftsbakke kan forbedre ydelsen i forbindelse med udskrivning af følgende:
  • Konvolutter
  • Etiketter
  • Småt papir i specialformat
  • Postkort
  • Papir, der er tungere end 120 g/m2
Tag fat i håndtaget øverst på bakken for at åbne den bageste udskriftsbakke. Træk bakken ned til en 45° vinkel, og træk forlængeren ud.
Figur : Placering af den bageste udskriftsbakke
bemærk:
Hvis den bageste udskriftsbakke åbnes, deaktiveres dupleksenheden og den øverste udskriftsbakke. Undgå at åbne eller lukke den bageste udskriftsbakke under udskrivning for at undgå papirstop.