• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Produktoversigter

Produktet set forfra
    Figur : Set forfra
  1. Løft låsen for at åbne låget til dokumentføderen (adgang til afhjælpning af papirstop)
  2. Dokumentføderens papirbakke
  3. Udskriftsbakke til dokumentføder
  4. Kontrolpanel med berøringsfølsomt farvedisplay
  5. Startknap (produktet vender tilbage til startskærmbilledet)
    BEMÆRK: Knappen sidder på siden af kontrolpanelet.
  6. Integreret hæfter (kun model M525f)
  7. Tænd-/sluk-knap
  8. Ekstrabakke 3
  9. Ekstrabakke 4
  10. Bakke 2
  11. Bakke 1
  12. Udløserknap til frontdæksel (adgang til tonerpatronen)
  13. Standardudskriftsbakke
  14. Hardwareintegrationsstik (til tilføjelse af tredjepartsenheder)
  15. Lettilgængelig USB-port (til udskrivning og scanning uden computer)
  16. Håndtag til løft af scannerlåget
Produktet set bagfra
    Figur : Produktets bagside
  1. Bagdæksel og bakke til udskrivning med forsiden opad (adgang til papirstop)
  2. Støvdæksel for bakke 2 (til udskrivning på papir i Legal-format)
  3. Strømforbindelse
  4. Processorkort (med interfaceporte)
  5. Stik til sikkerhedslås af kabeltype
  6. Højre dæksel (skubbes tilbage for adgang til processorkortet)
Interfaceporte
    Figur : Placering af interfaceporte
  1. LAN (Local Area Network) Ethernet-netværksport (RJ-45)
  2. USB-port til tilslutning af eksterne USB-enheder
  3. USB 2.0-højhastighedsprinterport
  4. Udstyr til fremmed interface (til tilslutning af tredjepartsenheder)
  5. Faxport (kun model M525f)
Placering af serienummer og modelnummer
Serie - og modelnummeret findes på identifikationsetiketten på produktets bagside. Serienummeret rummer oplysninger om produktets oprindelsesland/-område, version, produktionskode og produktionsnummer.
Figur : Mærkatplacering
Modelnavn
Modelnummer
M525dn
CF116A
M525f
CF117A