HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Opret et lagret job (Windows)

Opret et lagret job (Windows)

Du kan lagre job på produktet, så du kan udskrive dem, når du vil.
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg produktet, og klik derefter på knappen Egenskaber eller Indstillinger.
    Figur : Dialogboksen Udskriv
  3. Klik på fanen Joblagring.
    Figur : Fanen Joblagring
  4. Vælg en Joblagringstilstand-indstilling.
    • Korrektur og tilbagehold: Udskriv og korrekturlæs et eksemplar af jobbet, og udskriv derefter flere eksemplarer.
    • Personligt job: Jobbet udskrives ikke, før du anmoder om det på produktets kontrolpanel. Du kan vælge en af indstillingerne Gør job privat/sikkert i denne joblagringstilstand. Hvis du tildeler et personligt identifikationsnummer (PIN) til jobbet, skal du angive det påkrævede PIN på kontrolpanelet. Hvis du krypterer jobbet, skal du angive adgangskoden på kontrolpanelet.
    • Hurtig kopi: Udskriv det ønskede antal kopier af et job, og gem derefter en kopi af jobbet i produktets hukommelse, så du kan udskrive det igen senere.
    • Lagret job: Gem et job i produktet, og lad andre brugere udskrive jobbet når som helst. Du kan vælge en af indstillingerne Gør job privat/sikkert i denne joblagringstilstand. Hvis du tildeler et personligt identifikationsnummer (PIN) til jobbet, skal personen, der udskriver jobbet, angive den påkrævede PIN-kode på kontrolpanelet. Hvis du krypterer jobbet, skal personen, der udskriver jobbet, angive adgangskoden på kontrolpanelet.
    Figur : Fanen Joblagring
  5. Hvis du vil bruge et brugerdefineret brugernavn eller jobnavn, skal du klikke på knappen Custom og derefter indtaste brugernavnet eller jobnavnet.
    Vælg, hvilken indstilling der skal bruges, hvis et andet lagret job allerede har det pågældende navn:
    • Brug jobnavn + (1-99): Føjer et unikt tal til slutningen af jobnavnet.
    • Erstat eksisterende fil: Overskriver det eksisterende lagrede job med det nye.
    Figur : Fanen Joblagring
  6. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber. Klik på knappen OK i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.
    Figur : Dialogboksen Udskriv