HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skalering af et dokument, så det passer til papirformatet (Mac OS X)

Skalering af et dokument, så det passer til papirformatet (Mac OS X)

1. Klik på menuen Fil, og klik derefter på Udskriv.
  2. Vælg produktet fra menuen Printer.
  3. Som standard viser printerdriveren menuen Kopier & sider. Åbn rullelisten i menuen, og klik derefter på menuen Papirhåndtering.
  4. I området Destinationspapirformat skal du klikke på boksen Skaler til papirformat og derefter vælge størrelsen i rullelisten.
  5. Klik på knappen Udskriv.