• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Pro 400 M425 - Udskrivning af første eller sidste side på andet papir (Windows)

Udskrivning af første eller sidste side på andet papir (Windows)
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg produktet, og klik derefter på knappen Egenskaber eller Indstillinger.
    Figur : Dialogboksen Udskriv
  3. Klik på fanen Papir/kvalitet.
    Figur : Fanen Papir/kvalitet
  4. Klik på elementet Udskriv sider på forskelligt papir, og klik derefter på knappen Indstillinger for at vælge de nødvendige indstillinger for forside på omslag, andre sider og bagside af omslag.
    Figur : Fanen Papir/kvalitet