HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Scanning af et foto

Scanning af et foto
  1. Løft scannerens låg.
    Figur : Åbn scannerlåget
  2. Placer fotoet på scannerglaspladen med billedsiden nedad og øverste venstre hjørne af fotoet i øverste venstre hjørne af glaspladen.
    Figur : Placering af billede
  3. Luk forsigtigt låget.
    Figur : Luk scanneren
  4. Fra startskærmbilledet på produktets kontrolpanel skal du trykke på en knap for at få vist scannings- og sendefunktioner:
    • Gem i netværksmappe
    • Gem i enhedshukommelse
    • Gem på USB
  5. Vælg en eksisterende mappe, eller tryk på knappen Ny mappe for at oprette en ny mappe.
  6. Angiv navnet på filen i tekstfeltet Filnavn:.
  7. Tryk på knappen Flere indstillinger nederst på skærmen.
  8. Tryk på knappen Optimer tekst/billede.
  9. Vælg indstillingen Fotografi, og tryk derefter på knappen OK.
  10. Tryk på knappen Start .
  bemærk:
Disse indstillinger er midlertidige. Når du har fuldført jobbet, vender produktet tilbage til standardindstillingerne.