HP LaserJet Pro 400 M401 - Flere udskrivningsopgaver (Mac OS X)

Annullering af et udskriftsjob (Mac)
  1. Hvis udskriftsjobbet udskrives, kan du annullere det ved at trykke på knappen Annuller på produktets kontrolpanel.
      bemærk:
    Når du trykker på knappen Annuller , ryddes det job, som enheden aktuelt behandler. Hvis mere end ét udskriftsjob venter, og der trykkes på knappen Annuller , annulleres det udskriftsjob, som vises på produktets kontrolpanel i øjeblikket.
  2. Du kan også annullere et udskriftsjob fra et program eller en udskriftskø.
    • Program: Normalt vises der kortvarigt en dialogboks på computerskærmen, hvor du kan annullere udskriftsjobbet.
    • Mac-udskriftskø: Åbn udskriftskøen ved at dobbeltklikke på ikonet for produktet på docken. Marker udskriftsjobbet, og klik derefter på Slet.
Valg af papirformat (Mac OS X)
  1. I menuen Fil skal du klikke på indstillingen Udskriv.
  2. Vælg dette produkt i menuen Printer.
  3. Klik på knappen Sideopsætning i menuen Kopier og sider.
  4. Vælg et format på rullelisten Papirformat, og klik derefter på knappen OK.
  5. Klik på knappen Udskriv.
Valg af et brugerdefineret papirformat (Mac OS X)
  1. I menuen Fil skal du klikke på indstillingen Udskriv.
  2. Vælg dette produkt i menuen Printer.
  3. Klik på knappen Sideopsætning i menuen Kopier og sider.
  4. Vælg indstillingen Papirformat på rullelisten Administrer brugerdefinerede formater.
  5. Angiv målene for papirformatet, og klik derefter på knappen OK.
  6. Klik på knappen Udskriv.
Udskrivning af vandmærker (Mac OS X)
  1. På menuen Fil skal du klikke på indstillingen Udskriv.
  2. Vælg dette produkt i menuen Printer.
  3. Åbn menuen Vandmærker.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet Vandmærke.
  5. Brug rullelisterne under afkrydsningsfeltet til at indstille de forskellige vandmærkeelementer.
  6. Klik på knappen Udskriv.