HP LaserJet Pro 400 M425 - Papiret fremføres forkert eller sidder fast

Produktet tager ikke papir

Hvis produktet ikke tager papir fra bakken, kan du prøve disse løsninger.
  1. Åbn produktet, og fjern eventuelt fastklemt papir.
  2. Læg papir med det korrekte format til jobbet i bakken.
  3. Kontroller, at papirstyrene i bakken er justeret korrekt til papirformatet. Juster styrene, så de rører papirstakken uden at bukke den.
  4. Se på produktets kontrolpanel, om produktet venter på, at du bekræfter en meddelelse om at ilægge papiret manuelt. Ilæg papir, og fortsæt.

Produktet tager flere ark papir

Hvis produktet tager flere ark papir fra bakken, kan du prøve disse løsninger.
  1. Fjern papirstakken fra bakken og bøj den, roter den 180 grader, og vend den. Luft ikke papiret. Læg papirstakken tilbage i bakken.
  2. Brug kun papir, der overholder HP's specifikationer for dette produkt.
  3. Brug papir, der ikke er krøllet, foldet eller beskadiget. Brug eventuelt papir fra en anden pakke.
  4. Kontroller, at der ikke er for meget papir i bakken. Hvis det er tilfældet, skal du fjerne hele papirstakken fra bakken, rette stakken og lægge noget af papiret tilbage i bakken.
  5. Kontroller, at papirstyrene i bakken er justeret korrekt til papirformatet. Juster styrene, så de rører papirstakken uden at bukke den.

Forebyg papirstop

Prøv disse løsninger for at reducere antallet af papirstop.
  1. Brug kun papir, der overholder HP's specifikationer for dette produkt.
  2. Brug papir, der ikke er krøllet, foldet eller beskadiget. Brug eventuelt papir fra en anden pakke.
  3. Brug ikke papir, der tidligere har været brugt til udskrivning, eller der har været kopieret på.
  4. Kontroller, at der ikke er for meget papir i bakken. Hvis det er tilfældet, skal du fjerne hele papirstakken fra bakken, rette stakken og lægge noget af papiret tilbage i bakken.
  5. Kontroller, at papirstyrene i bakken er justeret korrekt til papirformatet. Juster styrene, så de rører papirstakken uden at bukke den.
  6. Hvis du udskriver på kraftigt, præget eller hullet papir, skal du bruge funktionen til manuel indføring og indføre arkene ét ad gangen.