• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - Produktsikkerhedsfunktioner

Produktet understøtter sikkerhedsstandarder og anbefalede protokoller, der hjælper dig med at sikre produktet, beskytter vigtige oplysninger på dit netværk og forenkler den måde, hvorpå du overvåger og vedligeholder produktet.
Detaljerede oplysninger om HP's sikre løsninger til billedbehandling og udskrivning finder du på adressen www.hp.com/go/secureprinting. Webstedet indeholder links til hvidbøger og dokumenter med ofte stillede spørgsmål om sikkerhed.

Låsning af produktet

1. Du kan montere et sikkerhedskabel i rillen på produktets bagside.
    Figur : Sikkerhedsstik

Angivelse eller ændring af adgangskoden for produktet

Brug HP's integrerede webserver til at angive en adgangskode eller ændre en eksisterende adgangskode for et produkt i et netværk.
  1. Fra startskærmbilledet på produktkontrolpanelet skal du trykke på knappen Netværk for at få vist produktets IP-adresse.
  2. Åbn HP's integrerede webserver ved at indtaste produktets IP-adresse i adresselinjen i en webbrowser.
    bemærk:
    Du kan også få adgang til HP's integrerede webserver fra HP Device Toolbox til Windows eller HP Utility til Mac OS X.
  3. Klik på fanen Indstillinger, og klik derefter på linket Sikkerhed.
    bemærk:
    Hvis der tidligere har været indstillet en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden. Indtast adgangskoden, og klik derefter på knappen Anvend.
  4. Indtast den nye adgangskode i feltet Ny adgangskode og i feltet Kontroller adgangskode.
  5. Klik på knappen Anvend nederst i vinduet for at gemme adgangskoden.