• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - Brug af HP Reconfiguration Utility til at ændre produktforbindelsen

Brug af HP Reconfiguration Utility til at ændre produktforbindelsen

Hvis du allerede bruger produktet og du vil ændre dets tilslutning, skal du bruge HP Reconfiguration Utility til at oprette forbindelsen. Du kan f.eks. omkonfigurere produktet til at bruge en anden trådløs adresse, oprette forbindelse til et kablet eller trådløst netværk eller skifte fra en netværksforbindelse til en USB-forbindelse. Du kan ændre konfigurationen uden at indsætte produkt-cd'en. Når du har valgt, hvilken type forbindelse du vil oprette, går programmet direkte til den del af produktopsætningen, der skal ændres.
HP Reconfiguration Utility findes i gruppen af HP-programmer på din computer.